sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Sulkasato

Olen huomannut viime aikoina itselläni hillittömän vimman sulkakynsiin. Tähän apua tarjosikin ystäväni J'n decal-varastot, joista kävin lainaamassa (lue varastamassa) nämä violetit sulat, jotka olivat hieman ikävät asetella kynsille, sillä ne olivat niin omituisen muotoisia, ettei niitä oikein millään saanut miellyttävästi.

Alla näkyy uusi kirppisostos Illamasquan Velocity, joka on pikkulintujen mukaan on dupe Essien Warm and Toasty Turtleneckille, itsehän en kyseistä lakkaa omista, joten täytynee uskoa muita.

Velocity on kaunis likainen violetti, joka levittyi oikein moitteettomasti ja peitti itselläni kahdella kerroksella.

Olisin tykännyt näistä kynsistä ihan äärettömän paljon, ellei decalien muoto olisi ärsyttänyt niin kovin. Sen takia en viihtynytkään näillä kynsillä kuin päivän.


4 kommenttia:

  1. Sulka-villitys täälläkin, olen vaan yrittänyt kovasti sitä hillitä, muuten en muita tekisikään :D
    Hyvin sopii sulla tässä lakan ja sulkien sävyt yhteen, tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jihuu, en ole ainoa! Ne on vaan niin nättejä. Kiitos :)

      Poista
  2. Velocity on kai kuivuttuaan jonkun verran Turtleneckiä tummempi, mutta kauniita ja samankaltaisia ovat. Nätit sulkakynnet, pitäisköhän munkin kaivaa sulkasiirtokuvat esiin kun niitä tuolla varastoissa ois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katselinkin vähän swatcheista, että ei nää nyt ihan dupelta näytä, mutta aion silti yrittää uskotella itselleni etten tarvitse molempia :D Kaiva vain! Sulkasato valloittamaan blogit.

      Poista