tiistai 26. marraskuuta 2013

Turvallista

Joskus sitä vain kaipaa jotain sellaista, mikä varmasti onnistuu. Nyt oli sellainen hetki ja itseasiassa facebookin lakkaushaastekin sattui sopivasti olemaan nude.

Turvalakkaukseen valitsin siis luottonudeni OPIn Don't prezel my buttonsin, josta enemmän juttua löytyy täältä. On se vaan niin helppo.

Kaverikseen se sai verkko-ruusu-decaleja, jotka eivät ihan asettuneet nätisti kynnelle muotonsa puolesta, mutta en antanut sen häiritä. Tällä reseptillä syntyi tuijoteltava turvalakkaus. Vaikka välillä on hyvä seikkailla oman mukavuusalueensa ulkopuolella, niin kyllä sinne on aina mukava palata.

Mukavuusalueesta tulikin mieleen, olen tässä viime päivinä pohtinut kovasti omaa mukavuusaluettani kynsien pituuden suhteen, ennen olin sitä mieltä, että mitä pidemmät sen paremmat. En tiedä, vaikuttiko sitten edellinen työni, jossa piti olla lyhyet kynnet niin, etten enää viihdykkään pitkissä. Ihastelen kyllä edelleen pitkiä kynsiä muilla, mutta koen, että omani ovat tässä mitassaan parhaimmillaan. Pituutta löytyy jonkun verran, mutta kovin pitkät ne eivät kuitenkaan ole. Turvallisen mittaiset.




4 kommenttia:

  1. Onpa söpöt:) Minä tykkään katsella niin pitkiä kuin lyhyitä mutta itselleni ei lyhyet sovi koska mulla on isot kädet ja pitkät sormet, lyhyet näyttää vaan nysiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itselläni on tälläiset "hobitti-kädet" ainakin näin mulle on joskus mainittu ja pitkät kynsipedit, niin passaa tämä vähän lyhyempikin malli. Kukin tyylillään ja onneksi niin, tylsäähän sekin olisi jos kaikkilla olisi tasan saman mittaiset ja muotoiset kynnet. Sun kynnet on kyllä tosi upean malliset ja mittaset, käy sulle hyvin. :)

      Poista