keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Hiljaisia tähtiä

Olen melkoinen nude-hullu, jos joku ei ole vielä huomannut. Täydelliset nudeni olen kyllä jo löytänyt, mutta aina tuntuu olevan tilaa yhdelle. Yksi uutukainen on Essencen Dare It Nude, jota Papu hehkutti postauksessaan. Pitkään kylläkin jaksoin itselleni uskotella, etten tarvitse enää yhtään nudea, mutta kun J tilasi kosmetiksilta ja pyysi minut kimppaan, niin pakkohan tuo oli ottaa tilaukseen mukaan.

Eikä kaduta, on se vaan nätti ja hyvin käyttäytyvä nude, omilla kynsilläni se vaati kolme kerrosta minua miellyttävään peittävyyteen, mutta niin tekee suurinosa lakoista. Levittämisessä ei ollut ongelmia, lakka ei raidoittunut ja kuivuikin nopsaan, eli jos hakusessa on hyvä nude, niin suosittelen kyllä tätä.

Kaveriksi nimettömiin pääsi OPIn uudesta Mariah Carey kokoelmasta hieman pinkkiin vivahtava nudehko hopeisella glitterillä varustettu hiekkalakka, Silent Stars Go By. Puren lisäksi ainoa, joka tuli siitä kokoelmasta kotiutettua, vaikka aluksi toivelista oli pidempi kuin nälkävuosi. 

Nättihän tämäkin on, peitti kahdella kerroksella ja kuivui ihan kohtuullisessa ajassa. Tätä kuitenkin vaivaa sama ongelma, jonka olen huomannut jokaisen OPIn hiekkalakan kohdalla, kärkikulumat tulevat jo päivässä. Parissa päivässä ne on jo niin törkeän näköiset, että lakat on pakko vaihtaa. Samaa ongelmaa ei ole muiden hiekkalakkojen kanssa ilmennyt.

Koristeeksi suunnittelin ensin niittejä, mutta koska toinen pikakuivattaja on vasta matkalla ja mavala tekee niitä kuplia niin hylkäsin sen idean. Päädyin sitten ihan vaan simppelisti tekemään dottarilla tekemään palloja muihin kynsiin silent stars go by'lla. Olihan ne nätit niin pitkään kun kestivät.


6 kommenttia:

  1. Kauniit! Ja voi miten kiva kuulla, ettei lakka ollut pettymys. Aina vähän huolettaa, kun itse oikein johonkin lakkaan ihastuu, että onko se sitten jollekulle toiselle karu pettymys sen hehkutuksen jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Onhan se aina vähän jännittävää, kun kaikki tykkää vähän erilaisista lakoista, mutta itselleni tämä oli kyllä nappiostos :D

      Poista
  2. Tuo on kyllä niin nätti hiekkalakka <3 Hankin sen kans ja olen ollut tyytyväinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pitäisin siitä ilman tota älyttömän nopeaa kärkikulumaa, nätti se kyllä on :)

      Poista