keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Valkoinen riikinkukko

Olen tässä pari päivää pähkäillyt kirjoitanko tästä tänne blogiin, aihepiiriin kun ei sinällään kuulu, mutta päätin sitten kuitenkin kirjoittaa, jospa tälläinen julkinen tunnustaminen pitäisi paremmin ruodussa.

Valkoisia kynsiä tässä blogissa on harvemmin nähty, ranuja vielä harvemmin. Ja siihen on yksi syy. Nimittäin niinkin iljettävä tapa kuin tupakointi, joka ikävästi kellastuttaa valkoisen ja ne ranutkin. Tai ainakin itseäni se kellastuminen on häirinnyt niin paljon, että olen päätynyt siihen, etten tee sellaisia kynsiä. Viimeksi kun täällä on nähty valkoiset kynnet, yritin lopettaa tupakointia, mutta koska en uskonut siihen itsekään niin päätin silloin jättää blogissa mainitsematta. Nyt olen kuitenkin varma päätöksestäni.

Ja sitä päätöstähän piti juhlistaa valkoisilla kynsillä. Essien Blanc toimii luottovalkoisenani, täydellinen ei ole sekään, mutta paras tähän mennessä kokeilemistani. Näissä kynsissä sitä on kolme kerrosta. Koristukset halusin pitää mahdollisimman simppeleinä, joten laitoin kynsiin vain nuo riikinkukon sulkia imitoivat decalit, sekä niiden keskelle tein siniset pisteen Zoyan Songilla.


Tätä kirjoittaessani olen muuten ollut vuorokauden ja muutaman tunnin päälle polttamatta.

8 kommenttia:

 1. Hyvä päätös, ei välttämättä helppo mutta upea! :) Lopetin 04/13 ja aloitin tämän lakkausharrastuksen. :) Eli rahaa tässä ei tule säästämään yhtään, enemmän vain menee! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, helppoa tuskin on mutta kyllä tämä tästä. :) Joo, mä kans epäilen että harrastukseen menee ne tupakoinnin lopettamisessa säästetyt rahat, mut meneepähän ainakin johonkin järkevämpään :D

   Poista
 2. Ihan mahtava päätös, onnea ja lujaa uskoa toivotan <3 Huomasin kans polttaessa, että vaaleat lakat menee tosi nopeasti tosi rumiksi mutta poltin silti.
  Tammikuussa tulee kolme savutonta vuotta täyteen.

  Tsemppiä kovasti, alku on hankalaa mutta jokainen tunti vie kauemmas tuosta ikävästä tavasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tsempeistä <3 Niitä tullaan tarvitsemaan, vielä on tuntunut kohtuullisen helpolta, mutta olenkin lähinnä maannut kotona välttyen kaikilta ulkoisilta ärsykkeiltä. Hienosti oot pysyny ilman, perästä tullaan :)

   Ja kynsiharrastajan first world problems on tosiaan nää vaaleat lakat, jotka menee rumiks. Näitä tullaan nyt varmaan pahimman yli näkemään täällä :D

   Poista
 3. Mahtava päätös, onnea ja tsemppiä! Kynnet ovat oikein kauniit ♥

  VastaaPoista
 4. Kynnet on ihanan "simppelit", pidän tosi paljon!
  ja huimasti tsemppiä lopettamiseen!
  t.10v savuttomana!

  VastaaPoista
 5. Pidin itsekin kynsistä todella paljon, joskus less is more, kiitos kehuista ja tsempeistä :)

  VastaaPoista