maanantai 28. lokakuuta 2013

Rokkaavasti sekoitettua

No niin, nyt ollaan saatu kynnet sellaiseen kuntoon, että niitä kehtaa koristella ja kuvata blogiin. Tähän mennessä olen aika pitkälti huidellut yksivärisillä lakkauksilla. Onnettomat nysäthän ne ovat edelleen, mutta en aio antaa sen häiritä.

Tykkäsin näistä kynsistä tosi paljon, mikä sinällään on hopeansuosijalle ja symmetrian ystävälle ihme. Okei, eihän nää ihan mix and match-kynsistä mene, mutta aika lähelle. Halusin koristelutyylistä huolimatta pitää kynnet kohtalaisen simppeleinä.

Hommahan lähti siitä, että ostin itselleni Essien Licoricen ja kysynpähän vaan, että miksi en oo ostanu sitä aiemmin? Jos todella moni kanssaharrastaja sanoo, että se on paras musta ikinä, kannattaisi ehkä uskoa aiemmin. No kuitenkin, licorice päätyi peukaloihin, keskisormiin ja nimettömiin. Se olisi ollut tämän mittaisilla kynsillä peittävä jo yhdellä kerroksella, mutta vanhasta tottumuksesta laitoin kaksi.

Koristeluihin halusin päästä testaamaan Born Pretty Storelta tilaamaani niittihyrää, jossa oli kultaisia ja hopeisia erimuotoisia niittejä. Ensimmäinen tilaukseni kyseiseen puljuun oli kyllä hienoinen pettymys, olin lukenut noin kahden viikon toimitusajasta erinäisistä blogeista, omia niittejäni (tilasin siis useamman hyrrän) sain odottaa yli kuukauden, kun kuukausi oli kulunut otin yhteyttä asiakaspalveluun, josta neuvottiin vain odottamaan vielä. No kyllähän ne sieltä sitten loppujen lopuksi tuli.

Peukaloihin pääsi pari neliöniittiä, keskisormet saivat koristuksekseen pienistä pyöreistä niiteistä tehdyt ristit ja nimettömiin ihan vain tähtiniitit. Livenä tää mavalan quick minute finishin aiheuttama ongelma ei näkynyt ihan niin pahasti, kuin näissä kuvissa, mutta kohtuullisen ärsyttävää se silti on. Nimittäin nuo pienet ilmakuplat niittien ympärillä. En ainakaan muista Essencen nimihirviö-pikakuivattajalla saaneeni tälläisiä aikaiseksi.

Etusormiin ja pikkurilleihin laitoin vain kaksi kerrosta China Glazen passionia, ensin suunnitelin leimaavani niihin erinäisiä kasarirock-henkisiä kuvioita, mutta arvelin sitten, että se olisi tehnyt kynsistä liian levottomat.



Mavalan pikakuivattaja on ihan kelpo tavaraa sekä helposti saatavillakin, mutta koska tykkään kuitenkin käyttää niittejä koristeluissa (eritoten nyt kun on vaihtoehtoja, mistä valita) niin nuo kuplat kyllä rasittaa aikalailla. Tässä olenkin nyt sitten arponut, että otanko testiin Sechen vai Imn OTD, kommentteja ja suosituksia otetaan vastaan.


10 kommenttia:

  1. Tosi outoa tuo mavalan kupliminen epätasaisella pinnalla:o Itse käytän Inmiä, moni vannoo Sechen nimeen joten taitaa sopiva löytyä vain kokeilemalla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä todella kummallinen ilmiö toi kupliminen. Tosiaan Sechen nimeen moni vannoo, itseäni vain mietittyttää se kutistuminen. Ehkä tilaan molemmat kokeiluun :D

      Poista
  2. Ihanat kynnet! Mulla on seche, enkä sitä kyllä vaihda :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sisäinen rokkarini tykkää näistä hirmuisesti myös. Sechen nimeen moni vannoo, itseäni lähinnä mietityttää se kutistuminen, niinkuin tuolla Sissille jo mainitsin.

      Poista
  3. Tosi rock! Voi harmi noita ilmakuplia, tosin :( Mutta ne ei kyllä taatusti livenä erotu kovin hyvin, onneksi. Minä vannon Sechen nimeen - se on kaikkein luotettavin pikakuivattaja mitä olen ikinä käyttänyt. Sen kanssa pitää vain muistaa kaksi asiaa:
    1) ohenna heti Restorella kun se alkaa paksuuntua
    2) lakkaa huolellisesti: sen pitää joka puolelta ylettyä värilakan reunan yli ja kynnen kärki pitää sipaista poikittain siveltimellä myös

    Nuo kaksi kun muistaa, niin Sechen kanssa ei pitäisi olla ongelmia. Tänä vuonna mulla on tasan kaksi kertaa kutistunut lakkaus - kerran kärjistä ja kerran reunoilta, ja se reunoilta kutistuminen oli mun omaa syytäni. Aina joskus harvoin tulee vastaan sellainen värilakka, joka ei kerta kaikkiaan halua leikkiä nätisti Sechen kanssa, mutta niin hirveän harvoin sitä sattuu ainakin mulle, että en Sechestäni luovu. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo, vähän vaihtelua hempeisiin pastelleihin. Dollie 13-15 v olis varmaan vielä enemmän innoissaan, kuin tää nykyinen :D Noi ilmakuplat kyllä kyrsi kovasti, vaikkei tosiaan ihan noin silmäänpistävät livenä olleet.

      Seche on kovasti saanut kannatusta täällä(kin) kommenttiboksissa, että saatan ekana kokeilla sitä, täytynee muistaa ostaa tuo restore samalla. Kiitoksia vinkeistä!

      Poista
  4. Minä olen huomannut Mavalassa tuon saman kuplimisongelman. Ja kun sen epätasaisuuden ei tarvitse olla sen kummempaa kuin sienellä tehty liukuvärjäys, ja kynnet on täynnä noita mikroskoopisen pieniä kuplia. Ne onneksi eivät livenä näy niin selvästi, niin en ole antanut sen häiritä, kun kysessä on muuten lähes täydellinen pikakuivattaja. Tosin se on vasta toinen, jota olen kokeillut. Välissä kokeilin Trindiä ja se oli ihan susi, kammottavia kuplia ja kraatereita kynnet täynnä! Mavalan hyviä puoli on myös sen helppo saatavuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helppo saatavuus on kyllä mavalan hyviä puolia, mutta nuo kuplat argh, vie multa järjen ja näin ollen uusi pikakuivattaja onkin tulossa.

      Poista