lauantai 19. lokakuuta 2013

Lakkalaatikon sisältö: China Glaze

Monessa blogissa on esiintynyt omien kokoelmien esittelyjä ja ajattelin itsekkin liityä mukaan, tästäkin tulee postaussarja, mitään säännöllistä etenemistahtia en lupaa, vaan ennemminkin fiilis-pohjalta mennään.

Ensimmäiseen postaukseen valikoitui China Glaze, joka oli ensimmäinen kosketus salonkilakkoihin. Ja siitähän se alamäki sitten lähtikin, vanhoissa kokoelmissa on vielä aarteita, joille olisi tilaa minunkin lakkalaatikossa, mutta uudet kokoelmat ovat olleet enemmän ja vähemmän bleh.

Huom! Postauksen linkit avautuvat uuteen välilehteen.

Lorelei's Tiara, Some like it haute, I'm not a lion, Shooting stars
Vaikka Lorelei's tiara ei blogissa olekkaan esiintynyt, yhteen aikaan se oli luottolakan asemassa, sudin sitä aina kynsilleni kun mikään muu ei onnistunut. Omalla tavalla tunnearvoakin sillä on, sillä se oli pitkään himotuslistallani ja kun ensimmäinen palkkani tuli klikkailin sen onnesta soikeana ostoskoriin. Ja onhan se kaunotar.

Vierestä löytyy Some like it haute, joka tuli samaa matkaa Lorelein kanssa, tätäkään ei blogissa ole näkynyt, mutta käytössä on kyllä ollut, ei kuitenkaan niin suuressa tehokäytössä kuin Lorelei.

I'm not a lion oli yllättävä ostos tälläiselle, joka enimmäkseen suosii hopeaa. Kuten kuvastakin näkyy, se on kuitenkin ollut kovassa käytössä, sillä hopeisen kimalluksensa ansioista se on riittävän kylmäsävyinen ollakseen nätti kulta, käytössä se esiintyy tässä postauksessa.

Samaisessa postauksessa esiintyy myös Shooting stars, joka on kaunis hologlitter-lakka, jonka kotiutin silloin, kun tähän pieneen kotikaupunkiimme tuli China glazeja myyntiin. Näppärä lakka tuomaan 'sitä jotain'.

Admire, Awaken, Adore, Passion
Nämä kaikki kuuluvat Romantique-kokoelmaan ja ostin nämä lähinnä leimailuun.

Admire on kaunis metallinen vaaleanpunainen, joka on päätynyt kynsille useastikin yksinään, ainoa esimerkki blogissa on tämä liukuvärjäys. Ja onhan tätä tullut käytettyä myös siinä tarkoituksessa, mihin tämän ostin eli leimauksessa.

Awaken on tummanharmaa/musta metalliväri, joka on todella ärsyttävä poistaa kynsinauhoilta, kuten useimmat tummat lakat, koko kynnellä se näkyi hetki sitten julkaistussa postauksessa, jossa innostuin teippailusta. Leimattuna se näkyy I'm not a lionin yhteyteen linkitetyssä postauksessa.

Adore oli jonkun sortin heräteostos silloin, kun China glazet rantautuivat tänne kotikylään ja olenkin sitä yrittänyt käyttää yksinään kynsillä, sekä leimata muiden lakkojen päälle, mikään näistä viritelmistä ei tosin blogiin asti ole päätynyt. Haluan kuitenkin antaa sille vielä mahdollisuuden eräässä visiossani ennen kiertoon laittoa.

Passion on ihan viimeisin lisäys kokoelmaan, se tuli täyttämään kultaisen leimauslakan mentävän aukon laatikossa ja pääsikin melko pian tositoimiin tässä postauksessa, liukuvärjäyksessä se on näkynyt Admiren yhteydessä olevassa postauksessa ja yksinään kynnellä se löytyy täältä.

Rendezvous with you, Charmed I'm sure, Gamer Glam, Electra Magenta
Rendezvousin ilmestymistä lakkalaatikkooni syytän itsekurittomuuteni lisäksi Sissiä, joka laittoi ensin swatchit bloginsa fb-sivuille, silloin se alkoi jo kutitella. Ja sitten iski tiskiin postauksen, jossa se oli niin upeasti koristeltu, että kamelin selkä katkesi ja ebay kutsui. Kynsilläkin tämä on käväissyt, mutta koska en silloin keksinyt sille koristeluja, niin blogiin asti ei ole päätynyt.

Charmed I'm sure kotiutui samaan aikaan Rendezvousin kanssa lievittämään syyslakka tuskaani, todella tumma violetti, jossain valossa lähinnä violettiin taittava musta, upea syyslakka kuitenkin. Tämä lakka päätyi pientä ostoskrapulaa herättäneen Puren alle täällä.

Gamer glam on aika sinisävyinen violetti holo Tronica kokoelmasta, joita myytiin esim. adeninalla suhteellisen halvalla tuossa syksyllä, itse olen kuitenkin tämän kotiuttanut kanssalakkaajan kirppislaatikosta itselleni. Nämä lakat toimivat niin koko kynnellä kuin leimauksessakin, todisteet löytyvät tästä postauksesta.

Electra Magenta kuuluu samaan kokoelmaan ja tämäkin on kotiutunut kanssalakkaajan kirppislaatikosta minun hellään huomaani, tällä toteuttelin viimeisinä aurinkoisina päivinä simppelit tuijottelukynnet.

Cranberry splash, Sweet hook
Tässä kuvassa näkyykin melkoiset vastakohdat.

Cranberry Splashin sain synttärilahjaksi, itse en olisi tätä varmaan koskaan kotiuttanut sillä se on punainen, väri joka on todellakin kaukana mukavuusalueeltani. Kuitenkin seikkailu epämukavuusalueella osoitti, että joskus sinnekin kannattaa hivuttautua, eikä punainen niin kamalalta näytäkkään.

Sweet hook taasen on niin mukavuusalueellani kuin lakka vain olla ja voi, se on mieheni sanoja lainatakseni "ei minkään värinen pastelli", josta ei osaa oikein sanoa onko se vaaleanpunainen vai vaaleanvioletti, tämä kuva vääristää sen hieman liian vaaleanpunaiseksi. Syyslakka-himotuksien takia se kuitenkin odottelee vielä vuoroaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti