perjantai 4. lokakuuta 2013

Blogihistorian henkilökohtaisin postaus

Monessa blogissa on tänään nähtä Roosa nauha-päivän kunniaksi pinkkejä kynsiä ja itse päätin liittyä mukaan, ennen pidin päivää vähän, en tiedä, lähinnä kaupallisena hupatuksena mutta toissa keväänä todella läheiselle ihmiselle tuli rintasyöpä epäily. Se pysäytti, pisti asiat uuteen mittakaavaan.

Elämäni pisimmät kaksi viikkoa oli ne viikot, joita uuden koepalan tuloksia odotettiin. Ensimmäisessä näkyi syöpä, ajatukset pyöri hyvinkin pitkälti siinä ja menettämisen pelossa, sanomattomissa sanoissa ja tekemättömissä teoissa, väärissä sanoissa ja väärissä teoissa. Puheluita soiteltiin muidenkin läheisten kanssa, kun itse henkilölle ei tehnyt mieli pahaa mieltä purkaa. Se tuntui oudolta, sillä tämä henkilö on ollut oma kallioni aina. Ihminen, joka on aina ollut siinä.

Me onneksi selvittiin säikähdyksellä, sillä toisessa koepalassa syöpää ei enää näkynyt. Kaikki valitettavasti ei ole niin onnekkaita.

Pelko on silti aina jossain taustalla väijymässä ja nuo kaksi viikkoa ovat pyörineet tänäänkin aika paljon mielessä.

Sitten itse kynsiin, kokeilin puolikuu-manikyyriä, mutta valitettavasti valitsin liian lähellä toisiaan olevat sävyt, Essien Need a Vacationin (en suosittele, edes tämän mittaisille kynsille ei olisi kolmekaan kerrosta riittänyt ja raidottui todella paljon, eikä suomisutikaan helpottanut) sekä luottopinkin Lovie Dovien. Raha ei kuitenkaan ollut tarpeeksi selvä, joten lisäsin vielä Lovie Dovien päälle Confettista (joka on jankkiintunut lähes käyttökelvottomaksi kahden käyttökerran jälkeen ja sutikin oli alkanut harottaa).

Jotenkin kynsistä tuli omaan makuun vähän sekavat tuon Confettiksen myötä, mutta päätin tärkeän asian puolesta julkaista kynnet silti.


4 kommenttia:

  1. Mun mielestä taas tuo confettis sopii kivasti pinkin kanssa yhteen! =)

    Onneksi sun tarinassa oli onnellinen loppu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, että se sopii kyllä, pinkki-musta-valkoinen toimii aina, mutta ainakin livenä niin nää oli tosi sekavat, mutta kiitos kuitenkin :)

      Ja onneksi oli ja onneksi niillekin jotka ei ole niin onnekaita kun me, niin rintasyöpään on kuitenkin nykyään hyvät hoidot.

      Poista
  2. Onneksi kaikki kääntyi hyvin sitten toisella kertaa kuitenkin! Kauniit kynnet ja koskettava postaus. :)

    VastaaPoista