keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Puhdasta järjettömyyttäkö?

Noniin, uskoisin että hulluuden pohja on saavutettu. Kotiutin nimittäin OPIn Pure 18K White Gold & Silver Top Coatin.

Jahkailin (ainakin miehen mielestä) ostoa liiankin kanssa, mutta eräs sunnuntai-aamu vissiin ylitti molempien kynnyksen, kun olin useamman tunnin jahkaillut, että haluan sen, mutta liian kallis niin mies tokaisi, että jos noin kovasti haluttaa niin pitää tilata. Ja sitten tilasin. Ja eilen se tuli.

Ja koen ehkä pienoista ostokrapulaa, vaikka tää on kaunis ja upea lakka, todellinen himotuksen kohde, niin vähän kyllä kyseenalaistan moisen summan pistämistä yhteen kynsilakkaan. Tilailin tämän malttamattomana nimittäin Cesarsshopista eli suomihinnoilla. Joo-o.

Alle lakkailin toista tosin jo aiemmin kotiutunutta uutuutta, China Glazen Charmed I'm Surea, jonka ostin lievittämään syyslakkojen himoa.

Lakka yllätti tummuudellaan, sillä useimmissa valoissa se näyttää lähinnä violettiin vivahtavalta mustalta, helppo tapaus kaikin puolin, kaksi kerrosta ja näppärä levittyvyys. Vähän sain kynsinauhoja sotkettua, mutta yllättävän helposti sain lakat pois kynsinauhoilta.

Siihen päälle sitten helppo ja nätisti levittyvä kerros Purea ja homma oli siinä. Jotenkin tuntui, että tuo Pure toi CISin violettisuuden enemmän esiin ja kuvatkin sain ihme kyllä otettua luonnonvalossa, joten kuvissa se näyttäytyy kohtuullisen violettina. Uskaltauduin myöskin alkuhuumassa levittämään Puren kaikkiin kynsiin, sillä itseni tuntien tulen hilloamaan tätä todellisiin erityistapauksiin tämän jälkeen.




Onhan se nätti, ehkä ostokrapula tästä helpottaa.

9 kommenttia:

  1. En oo vielä päättänyt...harmillisesti hinnoissa ei ole eroa suomessa ja ebayssa, tää on kallis kaikkialla :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kävin tutkiskelemassa ebayta ennen ostopäätöksen tekemistä, mutta kärsimättömyys voitti.

      Poista
  2. Apua kun toi on niin kiva mutta kallis... Nätit kynnet :)

    VastaaPoista
  3. Apua kun toi on niin kiva mutta kallis... Nätit kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on upea ja nätti, mutta kallis :/ Kiitos :)

      Poista
  4. On se nätti, aijai! Sama hulluus valtasi minutkin, joten mullekin on pullo matkalla. Kyllä se onneksi eBaysta tuli kolme-neljä euroa halvemmaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää hulluus on tainnut vallata aika monet :D Itse kärsimättömänä en jaksanut odotella ebaysta, vaikka huomasinkin että muutaman euron halvemmalla sen sieltä saisi. Upea tämä kyllä on.

      Poista
  5. Oi, ihanat kynnet! :3 En malta odottaa, että mun Pure saapuu mulle :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pure on kyllä ihanuus, kaikesta ostokrapulasta huolimatta :)

      Poista