maanantai 29. heinäkuuta 2013

Chalk Dust

Postauksia tulee kuin sieniä sateella! Nyt on hulluna inspiraatiota tehdä kynsiä sekä postauksia, koska tuo useammassa postauksessa mainostuksessa mainittu härdelli on nyt ohi.

Toisin sanoen, järjestelin ja ehkä hieman panikoinkin sitä, että sanoin itseni irti töistä ja lähden opiskelemaan.
En kuitenkaan halunnut mainostaa sitä blogissani, ennenkuin asia oli varma.

Blogin kannalta tämä tarkoittaa sitä, että alan taasen kasvatella pidemmät kynnet sekä toivottavasti vähän luovempia koristeluja, kun ei enää tarvitse miettiä sitä, milloin ne pitää ottaa pois. Luovat koristelut olisi kyllä suotavaa silläkin, että opiskelijan tuloilla ei juurikaan ostella uusia lakkoja esittelyyn.

Mutta se siitä, nyt päästäänkin erään uutuuden kimppuun, joka voitti kaikki koristeluideat.

Dots-lakat on nyt hillitön hitti, suurimmasta osasta en itse ole innostunut. Yksi asia kuitenkin tässä tämän hetken muoti-ilmiössä on hienoa. Erilaiset mustavalkoiset glitterit, jotka ennen olivat lähinnä indie-merkkien juttu. Vaikka PayPal-tilin omistankin, niin itse olen vielä hieman arastellut ulkomailta tilaamista. Lähinnä varmaan peläten sitä, että lähtee lapasesta.

Ihana ystäväni J metsästi minullekin Helsingin reissullaan kovasti hypetetyn Confettiksen, joka on kyllä kaunis. Ja hieman pettymys, en saanut sitä leviämään oikein kauniisti eikä se muutenkaan ollut ihan sitä mitä odotin.

No ollessani ruokaostoksilla kävin tapani mukaan tarkastamassa kynsilakat ja "lähikauppaani" (= maxi makasiini) oli ilmestyneet nämä Maybellinen uudet polka dots-lakat. Mukaani lähtikin sitten jo postauksen otsikossa mainittu Chalk Dust (Todellisuudessa niitä lähti matkaan kolme, sillä pienen soittelurumban päätteeksi nappasin lakat myös J'lle ja Tuikulle).

Ja nyt aletaan puhua lakasta minun makuun! Pidin tästä paljon enemmän kuin confettiksesta, sillä sain jo yhdellä kerroksella nätin tuloksen. Toki nätimmänkin olisi saanut, jos olisi noita isompia glittereitä onkia ja asetella, mutta omaan silmääni hyvä näin. Alla on jo aiemmin nähty essien lovie dovie, joka on yksi luottopinkeistäni, kaksi kerrosta riitti oikein hyvin tämän mittaisiin kynsiin tuomaan peittävän ja tasaisen lopputuloksen.

Vaikka olenkin Chalk Dustiin oikein tyytyväinen, niin aion jatkaa harhailujani mustavalkoisten-glittereiden ihmemaassa, sillä ovat niin kovasti mieleeni, että laatikossa on tilaa useammallekin.




4 kommenttia:

  1. Ah, mustavalkoglitterit<3 Aika harvoin niillä lakkaan mutta silti mun on pakko omistaa neljä vai viisi erilaista. Ja kyllä ne kauneimmillaan on tällaisten kirkkaiden värien päällä. Mii laiks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Itsekin olen nyt ihan höyrähtänyt näihin mustavalkoglittereihin.
      Ja totta, kirkkaiden värien päällä ne on parhaimmillaan, tuo mukavaa kontrastia. Ja mustavalkoinen-pinkki on kyllä itselleni <3

      Poista
  2. Oi, onpa nätti! Voin jo kuvitella tuon keltaisen lakan päälle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kaunis! Keltaiseenkin se varmasti sopii, kuten Sissi tuolla ylempänä totesi, niin kauneimmallaan on kirkkaiden värien päällä :)

      Poista