keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

The girls are out

Todella luovaa otsikointia, väsynyttä höpinää, onnistuneet kynnet jotka jälleen kerran olivat hieman työn ja tuskan takana. Sellaista on tänään luvassa.

Elämässä tapahtuu kaikennäköistä myllerrystä ja töissäkin olen tässä välissä käynyt, joten lakkaustahti on päässyt huomattavasti harventumaan. Kuin myös postaustahti, sillä kaikesta huolimatta olen halunnut pitää jonkinlaisen, edes alhaisen tason näissä jutuissa, postattavaa tietysti olisi myös kynsien esittelyn ulkopuolella, mutta en tiedä, kiinnostaisiko teitä kuulla kesken olevasta tikutusprojektista taikka käsien hoitosuosikeista tai huonosti toimivista järjestelyratkaisuista.

Joskos mentäis asiaan? Ei ihan vielä, sillä jatkan muutamalla sanalla tuosta tikkuprojektista. Olen tikuttanut vissiin n. 40 lakkaa, parempia merkkejä pääasiassa, laatikossa odottaa vielä useampi halppis tikuttamistaan.
Tänään sitten ajattelin parin aluslakka-päivän jälkeen lakata kynnet, kun on pidemmät vapaat tiedossa. Sitten iski probleema, mikään omista lakoistani ei houkuttanut. Kaikki tuntui niin nähdyltä. Ongelmaan ratkaisun tarjosi ah niin ihana itsekurittomuus (ei yhtään uutta lakka ennen tikutusprojektin loppua) ja sallin itselleni yhden essien.

Pyörin siinä sitten paikallisen cittarin essie-hyllyllä arpomassa, mikä saa kunnian olla itsekurittomuuden osoitus ja koriin lähti sitten jo otsikossa mainittu The girls are out.

Ja olipahan hyvä valinta! Töiden takia lyhentyneet kynteni olisin saanut peittoon jo kahdella kerroksella, mutta lakkailin silkasta ilosta kolme. Papulta löytyykin muuten oikein informatiivinen postaus tästä lakasta, joka kannattaa lukaista.

Koska lakka on niin kaunis, niin halusin pitää koristelut simppeleinä ja lätkäistä hopeiset decalit kynsille. Ja joo, kaikki oli helppoa ja simppeliä siihen asti, että oikean käden pikkurillin decali lähti päälyslakan matkassa vaeltamaan pitkin kynttä ja jouduin sen tekemään uudestaan.




3 kommenttia:

  1. Kauniit! Kiva että tykkäsit lakasta, etten suositellut sitä turhaan :D

    VastaaPoista
  2. Kiitän, kyllä osui suosittelut ainakin tähän osoitteeseen ihan nappiin. :D

    VastaaPoista
  3. Tänään oli blogissani lakkaushaasteessa sun ehdotuksen vuoro. :) http://miraclesnails.blogspot.fi/2013/07/paiva-18-inspiroidu-biisista-by-dollie.html

    VastaaPoista