keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Toisenlainen haaste

Misify's-blogista löytyy vähän uudenlainen haaste meille kynsibloggaajille, suosittelen tutustumaan sekä mielellään myös tekemään! Sillä tässä haasteessa on tarkoitus hieman pohdiskella tätä harrastusta.




Miten suhtaudutte kynsilakkojen määrään/harrastukseen menneeseen rahaan?

- Kynsilakkamääräni koen vielä olevan kohtuullinen, en ole hetkeen laskenut, mutta alle sata niitä käsittääkseni on. Tokihan se on huomattavasti enemmän kuin "Perus-Pirkolla" ja huomattavan paljon enemmän kuin yhdelläkään kynsiä harrastamattomalla kaverillani. Toisaalta saan satunnaisia ahdistuksia jo tästäkin lakkamäärästä ja sitten toisaalta mietin, että "muilla on paljon enemmän". Yleisesti ottaen olen kuitenkin sinut sen määrän kanssa mikä lakkoja on.

Harrastus kuin harrastus maksaa, kiteyttää ajatteluni aika hyvin kynsiin menneen rahan suhteen. Ja muutenkin ajattelen asiaa priorisointikysymyksenä, minä en käy juurikaan baareissa, en ostele juurikaan vaatteita ja nekin vähät tulee yleensä ostettua kirpputoreilta, joten kynsilakat ja koristeet on se minun "ylimääräisyys", johon käytän pakollisista menoista yli jääneet rahat. Toki myönnän, että rahaa palaisi todennäköisesti paljon enemmän ja huomattavasti järjettömämin jos asuisin yksin. Mutta tuo mieheke sekä kissat pitää järjen ihan hyvin päässä, viimeisiä rahojaan ei kerta kaikkiaan voi työntää lakkapurkkiin, vaan on otettava myös toiset huomioon. Ja se on ihan hyvä.


Kuinka kynsilakoista luopuminen: helppoa vai vaikeaa? 

- Helppoa, en koskaan koe erityisemmin kiintyväni kynsilakkoihin, siinä mielessä ainakaan, että epämieluisista olisi hankala luopua. Pidin tässä yhdessä välissä laatikkoa, johon laitoin useampia lakkoja joita en ole käyttänyt pitkään aikaan ja annoin niille kuukauden armon aikaa, jonka jälkeen ne siirtyi myyntiin. Yhden lakan sieltä pelastin. Muutenkin käyn säännöllisin väliajoin läpi lakkalaatikkoani ja siirrän syrjään ne joita en tarvitse.

Myynnissä olen hieman laiska, sillä suurin osa jotka pois käytöstä siirtyy on halppiksia, joille ei esimerkiksi kynsikoristekirppiksellä ole kovin suurta menekkiä, joten yleensä tökkään lakat kavereille/ yritän saada miiteissä myytyä.

Entäs myönnättekö nauttivanne kynsillä saadusta huomiosta?


- Totta kai. Mitä sitä kiistämään, kuitenkin aikaani uhraan aika paljon siihen, että kynnet näyttää hyvältä. Siis muuhunkin kuin lakkaamiseen, niin onhan se ihan mukavaa jos joku sen huomaakin. Uhrata on toisaalta ehkä hieman huono sanavalinta, sillä kuitenkin nautin yleisesti ottaen siitä ajasta, jonka kynsiini käytän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti