torstai 25. heinäkuuta 2013

Holoa

Viimeiset postaukset on ollut omasta näkökulmastani aika teksti- ja asiapainotteisia, joten tänään keskitytään lähinnä kuviin. Ilmeisesti olen lätissyt varastoni tyhjiin.

Ostin kynsikoristekirpalta Catherine Arleyn 805 lievittämään sitä tuskaa, etten ole saanut aikaiseksi etsittyä käsiini zoyan stormia. Eihän ne nyt samanlaisia ole, mutta lieventi tuskaani kuitenkin.

Ja onhan tämä CA:kin kaunis, todella kaunis. Tuijottelultua tuli jo ihan sisävalaistuksessa, mutta auringon valo paljasti tämän todellisen upeuden. Kyseessä on siis musta scattered holo. Itse pidänkin enemmän tämän tyyppisistä kuin in-your-face lineaarisista holoista. Kuvissa näkyy kolme vaivatonta kerrosta lakkaa.

Mutta. Kestävyys, itse en vaadi kynsilakan kestävyydeltä ihmeitä, sillä vaihdan lakkaukset joka tapauksessa kohtalaisen usein, yleisesti ottaen aikalailla parin päivän välein. Tämä kyseinen lakka oli kuitenkin pakko vaihtaa tänään (lakkasin toissapäivänä) sillä kärkikuluma oli järkyttävä, vaikka en ole edes tehnyt mitään kynsiä rasittavaa.

Koristeiksi valikoitui Papulle liian pienet decalit. No täällä ne olivat oikein sopivan kokoiset, vaikkakin vähän tuskailin kynsipetien kanssa. Itse en katsonut tarpeeksi tarkasti niitä laittaessani kynsille, joten ne menivät vähän hassusti, enkä oikein pitänyt lopputuloksesta. Koristeluista on siksi vain yksi erittäin anteeksiantava kuva.2 kommenttia:

  1. Hitsin vitsi! Minähän rakastan niitä In-your-face lineaarisia, mutta tämä on kyllä niin upea lakka, eettä mahtuisi minunkin lakkakokoelmaani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä upea! Mutta tuo pysyvyys argh

      Poista