keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kanssaharrastajista

Tämä aihe on pyörinyt mielessäni jo pidemmän aikaa, mutta en vain ole saanut aikaiseksi kirjoitettua. Edellisestä postauksesta sain kuitenkin inspiraatiota kirjoittaa vielä toisenkin vähän lätinä postauksen.

Kynsiharrastus on yllättäen aika naisvaltainen ja mitä olin kyliltä kuullut, niin yleensä naisvaltaisissa harrastuksissa ryhmähenki tahtoo olla hieman huono. Itselläni ei tästä ole kokemusta, sillä kynsiharrastus on ensimmäinen harrastukseni, jossa olen tutustunut muihin ihmisiin.

Karvainen kanssaharrastaja


Siispä haluan vähän kehaista teitä kanssaharrastajat!

Totta kai jokaisen sakkiin osuu mätäpaiseita, varmasti myös tähän porukkaan, mutta itselläni kokemukset muista on olleet positiivisia. Ja mikä hienointa, tämä harrastus yhdistää todella monenlaisia ihmisiä, jotka eivät varmaan koskaan olisi tavannut tai ainakaan tutustuneet ilman tätä harrastusta. Ainakin itselleni on tarttunut matkaan parikin kaveria, joihin en olisi muuten varmaan tutustunut ( tunnistanette itsenne).

Myöskin kynsiharrastajien solidaarisuus toisiaan kohtaan on minusta ihailtavaa, hyviä tuotteita, vinkkejä tai mitään muutakaan ei pidetä salaisuutena vaan jaetaan auliisti muiden kanssa. Ei ole yksi eikä kaksi kertaa, kun olen kohdannut ongelman ja heittänyt kysymyksen johonkin ryhmään ja saanut hyvinkin piakkoin vastauksen. Myöskin blogien kommenttiboksit ovat oikein hyviä tietolähteitä.

Itse en ole varmaankaan pyörinyt tarpeeksi pitkään blogimaailmassa tietääkseni, minkälaisia draamoja käydään piilossa, mutta omalle kohdalleni ei ole sattunut. Jokainen laittamani kommentti on huomioitu blogin pitäjän toimesta, blogin koosta riippumatta. Ja ette uskokaan, kuinka iloiseksi se on minut tehnyt. Ennen omaa blogiani en edes uskaltanut kommentoida kenellekkään, kun ajattelin, että ajatuksiani pidetään typerinä tahi kommentilla ei ole mitään väliä tmv. Sitten kun viimein uskalsin oman blogin myötä kommentoida ja sain vastauksen, niin kummasti se on lisännyt kommentointi-intoa.

Ja jokainen kommentti, joka on jätetty tänne on luettu huolella ja ajatuksella, vaikkei se vastauksista aina kävisikään ilmi. Joskus on vain niin hankala keksiä vastausta. Eritoten edelliseen postaukseen tulleet kommentit piristivät kummasti mieltä, olin väsynyt, kiukkuinen, turhautunut ja kyllästynyt. Mutta teidän kommentit saivat taas innostumaan lakkailusta ja uskomaan, että ongelma on lähinnä omassa päässäni.

Myöskin kaupanteko on ollut kohdallani helppoa ja onnistunutta, tuotteet on tulleet perille nopeasti, hyvin pakattuna ja joskus myös pieniä ylimääräisiä ylläreitä sisältävänä. Ne eivät missään nimessä ole pakollisia onnistuneisiin kauppoihin, mutta ovat kyllä lämmittäneet sydäntä.

Ja ihan erikseen pitää vielä mainita se, miten avuliaasti harrastajat tarjoavat diilaus-apua, järjestävät kimppatilauksia, jotta myös niillä, jotka eivät saa/halua/osaa tilata ulkomailta saavat himotuksiaan. Tai eivät löydä haluamaansa lakkaa kohtuullisen matkan päästä.

Sinut tunteva harrastaja on kultaakin kalliimpi, mikäpä olisikaan sen mukavampaa kuin saada puhelu "Täällä on tarjouksessa ihan sun värinen lakka, otanko?"  taikka laittaa ystävä matkaan saatesanoilla "Tuo mun näkösiä lakkoja".

Onnittelut jos jaksoit lukea tänne asti. Postauksen olisi tokisi voinut tiivistää lauseeseen: olette ihania.

4 kommenttia:

 1. Kyllä, allekirjoitan:) Toki kaikenlaista supistaan kulissien takana mutta hämmästyttävän vähän siihen nähden, että NAISET ovat asialla:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki, varmaan kaikkialla supistaan kulissien takana, mutta nimenomaan naisvaltaisuus ja supinan vähyys jaksavat aina positiivisesti yllättää. :)

   Poista
 2. Olipas mukava postaus, tämä harrastus on kyllä yllättänyt minutkin positiivisesti :)

  Niin ja täällä tervehtii uusi lukija, MOI!

  VastaaPoista
 3. Oi uusi lukija, tervetuloa seuraamaan! Oon aika perinteinen suomalainen ja huono kehumaan muita, mutta on kyllä itsenikin yllättänyt niin positiivisesti tää yhteisö, että oli pakko omistaa postaus kaikille kanssaharrastajille :)

  VastaaPoista