lauantai 6. heinäkuuta 2013

Ei menny niinkun strömsössä

Olen yleisesti ottaen tykännyt postata kynnet kohtuullisen reaaliajassa (= edelleen postausta kirjottaessa kynsillä), mutta viikon tauko sekoitti rytmini ja nämä kynnet on enää muisto vain.

Ajattelin tehdä lilan kelmutuksen, koska se on helppo ja nopea tapa tehdä näyttävät kynnet, sillä tiesin viettäväni näillä vain vähän päälle vuorokauden töihin paluun takia, vaikken yleensäkkään samoja lakkauksia kovin pitkään katsele, niin silti tuntui turhauttavalle mitään kovin monimutkaista alkaa väsätä kynsilleen.

Alle laitoin Isadoran Bella Vita lakan, todella kaunis sinertävä vaalea lila, mutta valitettavasti hieman kinkkinen levitettävä, meinasi raidottua ja itse ainakin tarvitsin kolme kerrosta peittävyyteen.

Kelmutukseen valikoitui Wet N' Wildin megalast On a Trip ja siinä vaiheessa homma lähti menemään väärille raiteille. On a Trip oli kenties liian ohkainen kelmutukseen, sillä jälki ei ollut erityisen selkeää ja kynnet näytti liian tyhjille. Lätkin sitten violetteja ruusu-decaleita, jotka olen aikoja sitten adeninalta tilannut kynsille.

Tässä vaiheessa kynnet alkoivatkin näyttää liian täyteen ympätyiltä, mutta niillä mentiin silti pari päivää. Eli pidempään kuin olin suunnittelut. Löin pääni oven karmiin ja sain lievän aivotärähdyksen, joten olin sitten yhden päivän sairaslomalla.



4 kommenttia: