tiistai 4. kesäkuuta 2013

Vaikeuksien kautta voittoon

Todellakin. Muistanette tapaus Minnie Stylen ja sen, että kynsikoristelut ryhmä tarjosi avun ongelmaani.
Jos edes kynnet-blogin Papu huuteli, että hän kaipailisi neliöglitter-versiota ja minä ystävällisenä kanssaharrastajana (ja pelkkää hex-versiota hamuilevana) tarjouduin vaihtokauppaan.

Ja eilen sitten kipitin postista kädet syyhyten paketin hakemaan ja sieltähän se paljastui, ihana Minnie sekä decaleita, jotka Papu tarjosi hyvitykseksi siitä, että hänen lakkansa oli kerran käytetty. Ja nekin sattui olemaan juuri passeleita minulle ja tullaan varmasti näkemään täällä blogissakin.

Sitten kynsiin, alle laitoin essien no baggage pleasen, oli tarkoitus laittaa Minnie siihen päälle, mutta ehei. Tällä kertaa essie petti minut, se raidottui, meni pitkin kynsinauhoja eikä peittänyt vielä neljännellä kerroksellakaan, en tiedä olisiko isompi suti sitten auttanut tuohon raidottumiseen. Päädyin sitten peittämään läpikuultavat kärjet essencen free hugsilla ja tässä vaiheessa tilanne näytti edelleen sietämättömältä, sillä essien raidat hieman kuulsivat kynsien tyvestä edelleen läpi

Olin jo valmis luovuttamaan, mutta sitten ajattelin, että kokeillaan nyt vielä josko Minnie tilanteen pelastaisi.

Ja VOU, sehän todellakin pelasti glittereitä joutui hieman asettelemaan kynnelle, joten kirkasta lakkaakin tuli sen verran että raidat katosivat ja liu'usta tuli sulava. Ja glitterit vievät huomion pois pohjasta.

Ja tällä vaikeuksien kautta voittoon taistelulla syntyi tuijottelukynnet, joista olen vaahdonnut jo kynsistä ymmärtäville kavereille sekä kissoille. Ja jahka mies töistä kotiutuu, niin vaahtoan sillekkin. Ja nyt vielä vaahtoan teillekkin:

Uskokaa kun sanon, tää on jo kuvissa upea. Mutta livenä tää on vielä upeampi.Epätoivoinen yritys näyttää punaisten hexien kimallus

4 kommenttia:

  1. Oi, tosiaan ovat kauniit! Ei uskoisi, millainen tuskien taival niitä edelsi. Mutta hyvä että edelsi, kun lopputulos on noin sievä :) Ja kiitokset vielä vaihtokaupasta, olen ikionnellinen neliöversiostani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vaihtokauppa oli kyllä itsellenikin todella mieleinen, neliöistä en niin välittänyt, mutta on tuo hex-versio on kertakaikkiaan upea lakka.

      Poista