perjantai 7. kesäkuuta 2013

Turvakoristelutyyli(kö?)

En tiedä voiko tätä kutsua koristelutyyliksi, mutta menköön nyt. aeB. (= aikana ennen Blogia) tällä tyylillä tehdyt kynnet olivat suuressa suosiossani ja onpahan molemmat kynsiharrastajien miitit, jossa olen ollut menty tällä tyylillä. Jostain syystä on nyt kuitenkin jäänyt unholaan, kun blogin myötä on halunnut vähän haastaa itseään. Nyt tämä muistui mieleen edellisten kynsien myötä.

Nyt kuitenkin kaipasin jotain helppoa, tuttua ja turvallista. Kokeilin nimittäin marmorointia. Ja totesin, ettei edelleenkään ole minun hommani ei. Jätämme siis homman edelleen niille, jotka sen osaa.

*rumpujen pärinää*

Tyylihän on tosiaan yhdellä värillä tehty liukuvärjäys, jossa kynnen tyvet jätetään näkyviin. Yleensä vielä heitän päälle glitteriä tekemään liu'usta sulavamman. Helppoa, nopeaa ja turvallista.

Aluslakan päälle heitin ranskislakkaa, dermosilin  seashelliä, joka on ihan pätevä korvaaja China Glazen Innocencelle, joka tässä taannoin pääsi loppumaan. Ehkä jättää kynnen makuuni hieman liian tekokynsimäiseksi, mutta menköön. Siihen päälle töpöttelin sitten American Apparelin The valleyta, joka peittää kahdella kerroksella, joten ajattelin, että se sopii myös töpöttelyn ainoaksi väriksi. Meikkisieni käteen ja menoksi siis.

Kuten jo aiemmin mainitsin, tykkään laittaa glitteriä töpöttelyn päälle tekemään liu'usta sulavamman, joten kaivoin lakkalaatikosta uudelleen esiin jo leijonakynsissä huonosti esillä olleen Shooting starsin, joka tässä lakkauksessa pääsee paremmin esiin, ei kuitenkaan täydessä loistossaan, sillä kuvaushetkellä aurinko ei halunnut paistaa. Eikä  muuten paista vieläkään. Kaksi kerrosta Shooting starsia, pikakuivattaja ja kynnet olivat valmiit kuvattaviksi.

Tai ehkä sittenkään olisivat olleet... nyt näitä kuvia laittaessani huomasin, että olisi kannattanut ehkä vähän tarkemmin putsailla kynsinauhat ja rasvata ne, mutta toistetaan itseäni, menkööt.

Sitten ilmoitusluontoista asiaa, palailen tässä pikku hiljaa saikultani töihin, joten en vielä osaa sanoa kuinka paljon postaustahti harvenee, mutta joka tapauksessa se hieman harvenee. Sillä töissä en saa pitää lakkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti