sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Onnistumisen iloa

Oon vähän tuuliviiri. Nyt on taas nimittäin hyvä kynsipäivä.

Edellisen postauksen masistelujen jälkeen päätin, että ihan yhtä lailla voin saada nätit kynnet myös lyhyemmille kynsille, muillakin onnistuu. Itseasiassa aika usealla, joten miksei minullakin.

Sitten sain vielä inspiraation kävellessäni naulakon ohi, niitein koristeltu farkkutakkini toimii siis näiden kynsien inspiraationa.

Ja ei siinä muuta, kun lakkoja valkkaamaan laatikosta, alle päätyi jo aiemmin blogissa nähty American Apparelin The Valley, siihen päälle Zoyan Song lakkaa ja kelmuttelemaan. Lopputulos tällä reseptillä oli kuitenkin omaan makuuni hieman liian tumma, joten vetäisin vielä kerroksen valleyta ja kelmuttelin senkin.

Sitten pitikin suhata kauhealla vauhdilla seppälään hakemaan (ylihintaisia) niittejä, seuraavaksi tilaan kyllä jostain muualta, mutta tähän hätään ei auttanut tyytyä kuin siihen mitä sai. Visio nimittäin kaipasi niittejä.

Olisin kaivannut neliöitä, mutta edelleen täytyy tyytyä siihen mitä saa.

Niittien koko muuten yllätti. Ajatuksena oli, että olisin nimettömiin laittanut kumpaankin kolme niittiä, mutta koska ne olivatkin isompia kuin oletin, en laittanut kuin kaksi.



Ps. Jos minä jotain vihaan niin sinisten lakkojen siivoamista kynsinauhoilta. Jumalauta.

3 kommenttia:

  1. Täällä olisi sinulle tunnustus :)
    http://tuhlarin.blogspot.fi/2013/06/tunnustus.html

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, tykkäsin itsekkin :) Ja viihdyin jopa itselleni ennätykselliset kolme päivää, muistaakseni.

      Poista