torstai 20. kesäkuuta 2013

Mukapardi

Eli muka leopardit, postimies toi tossa jokunen päivä takaperin kynsilakkakirppiksen ostoksia.

Ja ensimmäisenä kynsille pitkän arvonnan jälkeen päätyi Essencen Naughty and Pink!

Tämä lakka on ilmeisesti sarjassamme niitä lakkoja, jotka on mahdoton kuvata oikeanlaisena, swatcheja googletellessa sävyjä tuntuu löytyvän lähes yhtä paljon kuin kuvia. Eikä omatkaan kuvani näyttä lakkaa todellisena, se on todella kirkas, melkein neon vadelmapinkki. Kai, olen vähän huono arvioimaan koostumuksia ja sävyjä.

Kolmenkin kerroksen jälkeen lakka jäi kuultamaan läpi, joten päätin että kärkiin laitan jotain koristetta viemään huomion kuultamisesta.

Ja koska lakka väritykseltään tuo mieleen itselleni ainakin 80-luvun tukkahevibändit, niin ajattelin, että mikäs sen osuvampi koristelu kuin leopardikuosi. Mielessäni siinteli omalla överillä tavallaan nätti lakkaus.

Mutta ei, ongelmat alkoivat siitä, että dottarini oli hukassa (eikä ole muuten vieläkään löytynyt) ja jouduin kaivelemaan siveltimet laatikosta, en koe olevani erityisen hyvä käsinmaalaaja, mutta "se on leo-kuosi, ei haittaa vaikka käsi vähän tärisee". Väärin.

Kuviot tein dependin hopealla sekä konadin mustalla ja viimeksi mainittu oli huono ratkaisu, sillä laittaessani pikakuivattajan se levisi. Huoh. Kaiken kruunaukseksi myös pikakuivattaja kupli.

Näillä on nyt kuitenkin tämä pari päivää menty, tänään lähtee poistoon kun juhannuksen olen töissä ja siellä ei saa lakkoja olla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti