keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Syksy on täällä

Kyllä se vaan on myönnettävä, se on syksy nyt. Vaikken tunnusta olevani vuodenaikojen mukaan lakkaaja, niin kyllä sitä vaan kummasti kaikki räikeät värit on lakannut himottamasta. Nude onneksi sopii jokaiseen vuodenaikaan. Näin Wasting Lifestylessä tämän lakkauksen ja totesin, että haluan jotain samankaltaista omille kynsillenikin. Lisäksi minulla oli eräät decalit, joita olin hillonnut nudelakkausta varten.

Ja eikun tuumasta toimeen, lakoiksi valitsin OPIn Don't Prezel My Buttonsin (jälleen kerran) ja nimettömiin Kiko numero 371, joka olisi saattanut yllättää jos en olisi tikuttanut sitä. Se nimittäin kuivui huomattavasti tummemaksi kynnellä kuin pullossa. Itseasiassa kun etsin pullon tarkastaakseni numeron tätä postausta varten, niin jouduin vielä tikuilta tarkastamaan, etten vahingossa ole ottanut väärää pulloa. Pullossa näkyy myös kultainen shimmer, joka ei siirry kynnelle. Kaikesta tästä huolimatta lakka on kaunis kahvi tilkalla maitoa-sävy, joka peitti 3 kerroksella ja levittyi kenkkuleimatta.

Koristeiksi ne hillotut decalit ja simppeli lakkaus oli valmis.


6 kommenttia:

 1. Onpas sievät! Jotenkin tosi miellyttävä värimaailma näissä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Epäilin ensin noiden decalien sopivuutta, mutta onneksi ne kuitenkin ihan hyvin passasi.

   Poista
 2. Mä en myöskään ole yleensä ollut vuodenaikalakkaaja, mutta nyt olen huomannut, että mun tekee mieli lakata tummemmilla lakoilla! :O

  Nätit lakkaukset ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä juttu, mäkin ennen huitelin kaikissa pastellisävyissä kesät talvet, mutta nyt on alkanut kaipailla tosiaan jotain tummempaa.

   Kiitos :)

   Poista
 3. Kyllä on rauhallinen ja kaunis värimaailma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo rauhallisuus viehätti itseänikin kesän väri-ilottelujen jälkeen.

   Poista