sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Kovasti kaivattu

Kyllä pieni kynsiharrastaja taas tunsi itsensä iloiseksi, kun huomasi miten ystävällisiä toiset harrastajat ovat toisiaan kohtaan. Kun metsästin itselleni flowerbombia kehitin itselleni fiksaation myös Powder Perfectin Isoldeen, toiseen sietämättömän upeaan lakkaan. Se oli vain vielä vaikeammin saatava kuin flowerbomb. Sitten Sissi vielä julkaisi postauksen, joka oli kuin suolaa haavoihin. Ja mainitsinkin, että olen Isoldesta haaveillut, mutta kun se on niin hankala löytää.

Ja siitä päästäänkin siihen kanssaharrastajien ystävällisyyteen, Papu halusi luopua omastaan ja tarjosi sitä minulle. Saatoin lähes kiljua riemusta. Ja kun se saapui minulle halusin sen heti kynsilleni.

Ja olihan se upea myös livenä, täydellinen vaaleanpunainen (joku, tehkää tämän sävyinen hyvin käyttäytyvä creme jooko?), jossa kirsikkana kakun päällä on hopeista shimmeriä ja harmaata jotain, josta en minäkään päässyt selville mitä se on. Sissin postauksen luettuani osasin jo varautua, että lakka on wannabe-tekstuuri ja vaatii kaksi kerrosta päällyslakkaa, joten se ei ollut ongelma. Kolmella kerroksella sain itseäni miellyttävän peittävyyden aikaiseksi.

Ihastelin päivän Isoldea ihan yksinään, jonka jälkeen sain idean rakkauskirjeestä inspiroituuneesta leimauksesta. Leimasin siis catricen ASHleyllä MoYoun Pro kokoelman XL-laatasta ruusuja ja noh, kai tuo jotain tekstiä on. Livenä kynnet näyttivät mielestäni sekavilta, enkä viihtynytkään niissä kovinkaan kauan. Tosin nyt kun katselen näitä kuvista niin ei ne kyllä niin sekavilta näytäkään.


12 kommenttia:

 1. Tosi sievät! Mun mielestäni noi ei ole ollenkaan sekavat :) Ihanaa, että lakka sai rakastavan kodin - se ei jostain syystä houkutellut mua ollenkaan vaikka odotteli mustassa laatikossa monta viikkoa pääsyä kynsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) En tiedä mikä siinä on, että livenä ne tuntuu sekavilta, mutta sitten kuvissa ne näyttääkin ihan kivalta. Ei oo ensimmäinen kerta kun näin kävi :D Minun onni, ettei houkutellut, täällä siitä pidetään hyvä huoli <3

   Poista
 2. Minustakaan ei näytä sekavilta:) Onneksi toisen "roska" on toisen aarre - itsekään en aio Isoldesta luopua koska se on hullun kaunis vaikka koostumus onkin vähän erikoinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, onneksi kanssaharrastajat laittaa nämä omat "roskat" kiertoon! Ostin vielä yhden Powder Perfectin lisää, Faded Jeansin jossa on aika samanlainen koostumus kun Isoldessa, sen kohtaloa vielä pohdin, mutta Isolde kyllä pysyy täälläkin, koostumuksestaan huolimatta.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Omasta mielestänikään ne ei näissä kuvissa näytä sekavilta, mikä lie mielenhäiriö iskenyt silloin lakkauksen jälkeen :D

   Poista
 4. Söpöt kynnet! :) Just sen tyylinen koristelu mitä itsekin voisin tehdä!

  VastaaPoista