perjantai 19. syyskuuta 2014

Nuhanenän piristys

Flunssa oli ja voi hyvin, kun sain hyppysiini cadillacquerin tilaukseni. Tilasin uudesta Sons Of Anarchy kokoelmasta kolme lakkaa, joista nappasinkin jo pullokuvat instagramiin.

Kynsille päätyi ensimmäisenä kokoelman uniikein lakka The Rest Is Silence. Ihastuttava turkoosi hololakka pinkillä shimmerillä. Koostumus oli hyvin tyypillinen Cadillacquerille, hitusen ohuehko, vaati kolme kerrosta peittääkseen, mutta kuivui nopsaan ja levittyi ongelmitta. Kuvaaminen sitten taas oli ihan toinen tarina. Säädin värejä, valoisuutta ja kaikkea mahdollista ja mahdotonta, enkä silti saanut tästä oikean sävyistä. Kuva on otettu suorassa auringonpaisteessa saadakseni esiin holoefektin ja on hitusen liian vihreä.

En halunnut peittää kaunista lakkaa, joten lätkin koristeeksi hopeisia decaleja, jotka luojan kiitos käyttäytyivät nätisti. Ärsyttää kun hopeisten decalien kanssa on aina ihan arpapeliä onko ne hyviä vai ihan kammottavia. Vaadin tasalaatuisuutta!


6 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet! Ja samaa mieltä hopeisista decaleista! Vaadin tasalaatuisuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, noi hopeiset decalit on mun uusi piina, koristeteipeistä kun pääsi eroon niin totta kai kauhun tasapaino pitää olla :D

   Poista
 2. Oi tää on kyllä niin kaunis, haluan myös itselleni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ja suosittelen kyllä ostamaan, melko uniikki lakka ainakin itselleni :)

   Poista
 3. Voi luoja tää on kaunis lakka! ♡

  VastaaPoista