maanantai 29. syyskuuta 2014

Arkistojen aarteita

Julkaisen kynnet pääsääntöisesti lähes reaaliajassa ja minulla harvemmin on postauksia valmiina. Nyt on kuitenkin esittelyssä yhdet jo pidempään roikkuneet kynnet. Itse kynsistä tykkäsin kyllä paljon, mutta hyviä kuvia niistä oli hankala saada ja tästä syystä ne jäivätkin arkistoon roikkumaan.

Kesällä huomasin kaipailevani kirkkaita lähes neon värejä ja niitä sitten kertyikin muutama. Suomen kesä on kuitenkin lyhyt, joten jatkoin väri-ilottelua syksyn pimeyteenkin.

Peukaloissa, etusormissa ja pikkurilleissä on heräteostos OPI Live.Love.Carnaval, jonka ostin kun tarvitsin lahjakortin summan täyteen ja se oli sopivasti ale-korissa. Ei yhtään minun sävyni mutta tykästyin kun sain kynsille. Muistaakseni kuvissa on kolme kerrosta. Levittyvyys on ilmeisesti ollut vähintäänkin ok, kun ei herätä sen suurempia muistikuvia. Kuviin en saanut oikeaa sävyä taltioitua.

Keskisormissa ja nimettömissä on Maybellinen Bleached Neon kokoelmasta Coral Heat, joka oli yllättävän hyvä levittymään, pientä raidottumista oli ensimmäisellä kerroksella, mutta kolmella kerroksella sain peittävän tuloksen. Sitten tein kynsivinyyleillä sekä ja live.love.carnavalilla kuvioita kynsille.


4 kommenttia: