lauantai 4. lokakuuta 2014

Pinkkimies

Nämä kynnet on jo nähty instassa tuoreeltaan,  mutta koska Cadillacquerin Pinkman on todella kaunis lakka, niin ansaitsee myös blogipostauksen. Toisen sellaisen, aiemmin se on nähty täällä ja siellä on enemmän juttua lakasta. Tämä postaus on enemmän tälläinen ihanuuden julistus.

Ja onhan se kaunis, todellinen turvalakka. Ihan oikeasti harkitsen vakavasti toisen pullon tilaamista. On ollut jo useamman kerran korissa. Sopivan huomaamaton sopiakseen kaikkeen, mutta riittävän ihana, että jaksaa katsella useamman päivän putkeen. Siksi valitsinkin sen mini-häämatkallemme.

Koristeeksi laitoin vain glittereitä OPIn I Snow You Love Me-lakasta. Ja kyllähän näillä viihtyi, niin hyvin että melkein harmitti taas ottaa pois.

Toinen syy miksi haluan nämä julkaista, on taas epämukavuusalueelle työntyminen. Omaan jotain kummallisia ajatuksia "blogiin sopivista" lakkauksista. Nämä eivät moisia kriteereitä normaalisti täyttäisi, sillä a) lakka on jo nähty blogissa b) koristeet eivät ole mitkään erikoiset.

Kummallisia ajatuksista tekee sen, että ei mua haittaa muiden blogeissa nähdä samaa lakkaa kahta kertaa ja ylipäätään tykkään melko yksinkertaisista lakkauksista omilla kynsilläni.


4 kommenttia:

 1. Oot asioiden ytimessä! Itsekin huomaan ajattelevani, että voikohan näitä nyt laittaa blogiin kun ei näissä ole mitään erikoista tai vastahan tälläkin lakkasin. Kyllä voi. Nämäkin kynnet on yksinkertaisuudessaan tosi kauniit ja simppelit lakkaukset lempilakoilla on kuitenkin niitä, missä useimmat varmaan viihtyvät parhaiten. Tykkään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja totta, simppelit lakkaukset lempilakoilla todellakin on niitä jossa viihtyy parhaiten, toki uuttakin on kiva kokeilla välillä, mutta kun kynsiä kuitenkin tehdään itseä varten niin paras tehdä itselleen mieleiset.

   Poista
 2. Nätit! Ja kaikkihan me ajattelemme ihan liikaa, mitä kuvittelemme muiden haluavan nähdä blogeissamme :D Meidän pitäisi kaikkien vain tehdä mitä itse haluamme. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja silti ainakaan harvempi lukija odottaa bloggaajalta mitään erikoisempaa :D Tai en minä ainakaan lukijana, olen tyytyväinen siihen mitä tulee :)

   Poista