tiistai 7. lokakuuta 2014

Syksyinen skittlette

Tämän syksyn kokoelmissa on nähty melko paljon ruskeaa, itse en ole suurimmasta osasta innostunut. Tai olen kyllä ihastellut muiden kynsilla, mutta olen jokseenkin vakuuttunut, että omilla kynsillä ne eivät toisi mielikuvia herkkullisista toffeista ja sulaneista suklaista. Tyydyn siis suurinta osaa ihailemaan jatkossakin kaukaa.

Pari ruskeaa syysuutuutta kotiutin kuitenkin, tässä lakkauksessa etusormissa ja pikkurilleissä nähtävä (peukaloissakin se oli, mutta se ei näy) Essien Partner in Crime. Todella tummanruskea creme, jossain valaistuksessa lähes musta. Ohuella sudillakin tämä peitti lähes yhdellä kerroksella, mutta tottumuksesta laitoin kaksi. Tosin täytyy mainita, että tälläisissä tummissa sävyissä minulle on melko se ja sama kumpi suti on, kiitos melko kapeiden kynsien. Vaaleammissa sävyissa suti korostuu sitten enemmän.

Keskisormissa onkin sitten China Glazen uudesta Giver kokoelmasta beigeen taittava harmaa Five Rules, joka peitti kolmella ohuella kerroksella. Näiden lakkojen yhteydessä on puhuttu kuplivuudesta, mutta tämän Five Rulesin kanssa minulla ei sitä ongelmaa ollut. Arvelin tilatessani, että tämä saattaisi olla dupe OPIn Skull & Glossbonesille, mutta FR taittaa enemmän ruskeaan kuin S&G. Pidän siis hyvällä omallatunnolla molemmat, vaikka tykkäänkin enemmän koostumuksen  puolesta FR:stä. Lisäsin keskisormiin vielä decalit.

Nimettömiin päätyi sitten myöskin Giver kokoelmasta löytyvä glitter Boundary Of Memory, jossa on mustaa, kultaista ja kuparista pientä glitteriä kirkkaassa pohjassa. Peittävyyden saavutin 3 kerroksella. Lakka oli hitusen paksuhkoa, muttei mahdotonta. Aion kuitenkin tipauttaa sinne pari tippaa ohentajaa ennen seuraavaa käyttökertaa.

Kaiken kaikkiaan tykkäsin näistä kynsistä kyllä todella paljon.


9 kommenttia: