tiistai 18. marraskuuta 2014

Kun on aika

sanoa hei hei.

Blogi on pyörinyt mielessä lähes päivittäin, vaikka päivityksiä ei ole tullutkaan. Koin jo kesällä aikoja, että bloggaaminen on pakkopullaa ja tunne on rentoilu-asenteesta huolimatta palannut. Syynä on edelleen lähinnä omat kuvitelmat siitä, kuinka usein ja millaisia postauksia pitäisi tulla.

Aloitin nyt syksyllä elämäntaparemppaa sekä tuossa pari viikkoa sitten koulun ohessa työharjotteilun, josta johtuen olen törmännyt ajanhallinta ongelmiin. Silloin kun jaksan ja kerkeän ylipäätään laittaa kynsiä, ne on lähinnä yksivärisiä.

Jostain täytyy siis luopua ja tällä kertaa se valinta osuu bloggaamiseen, niin antoisaa kuin se on ollutkin niin aika ei vain yksinkertaisesti riitä kaikkeen.

Jätän blogin avoimeksi, jos vielä jossain vaiheessa haluan palata.

Mutta tällä erää haluan kiittää kaikkia matkassa pyörineitä! Ilman teitä blogi ei olisi ollut pystyssä näinkään pitkään.

Törmäillään facessa ja instassa!

2 kommenttia:

  1. Voi surku, blogeja tuntuu kupsahtalevan yksi toisensa jälkeen. Jos inspis palaa, niin tervetuloa takaisin ja siihen saakka kaikkea hyvää <3

    VastaaPoista
  2. Eeii! Mutta hyvä että jätät paluun mahdollisuuden! Minäkään en ole postannut aikoihin, mutta postaan sitten kun siltä tuntuu, kunhan tulee inspiraatio.

    VastaaPoista