maanantai 12. toukokuuta 2014

Teemaviikko: Katsaus kehitykseen

Keskiviikkona tulee tasan vuosi täyteen tälle blogille ja silloin on teille lukijoille luvassa jotain pientä kivaa.
Lisäksi synttäriviikko on  myös blogin ensimmäinen teemaviikko, jonka ideana on katsastaa miten paljon sitä on tämän harrastuksen kanssa kehitytty. Sille kun tahtoo itse tulla sokeaksi. Ihan joka päivä ei postausta ilmesty, mutta joka toinen kuitekin. Ja ideanahan tässä on, että olen tehnyt uudestaan nykyisillä taidoillani kolme ensimmäistä julkaisemaani lakkausta.

Tätä ensimmäistä ei löydykään blogista, vaan tämä on julkaistu Facebookin Lakkaushaaste-ryhmässä. Otin sen mukaan teemaviikkoon siltikin, sillä tämä on ihka ensimmäinen lakkaus, jonka olen laittanut näkyville julkisesti. Alkuperäinen kuva löytyy postauksen lopusta.

Tässä uusintaversiossa käytin Picture Polishin Peaches n' Cream lakkaa, joka ei kylläkään halunnut millään toistua sävyiltään oikeana missään ottamassani kuvassa. Suosittelenkin kurkkaamaan swatchit täältä. Levittyvyys ei ollut mitään huippuluokkaa ja raidottumista meinasi tapahtua, joskin kieli melko keskellä suuta ja kolmella kerroksella sain ihan nätin pinnan aikaiseksi. Paras tämä kuitenkin on tähän mennessä kokeilemistani persikkaisista lakoista ja näin ollen saa jäädä kokoelmaan. Sävyltään tämä on kuitenkin aika täydellinen. Tai ainakin juuri sellainen, millaista olen etsinyt.

Ruusujen pohjat puuhasin dottarilla ja Zoyan Shelbyllä, siveltimellä maalailin viivoja Gina Tricotin Whitellä ja ruusujen lehdissä on Zoyan Wednesday.

Ja kyllähän sitä huomaa kehittyneensä, ennenkaikkea kuvaajana. Ei sillä, että edelleenkään olisin kovin tyytyväinen ottamiini kuviin, mutta voi herramunvereni noita vanhoja kuvia...



Ja tässä sitten se vanhempi versio:


2 kommenttia:

  1. Hei vau, ihan mahtava idea:) Toteutus on myös onnistunut:) Pitäiskin joskus ihan piruuttaan kokeilla, millaisia itse saisi aikaan, kun ne alkupään postaukset on kuitenkin sellaisia, että lähinnä tekisi mieli poistaa koko sivut:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Suhtauduin tosin itse vähän skeptisesti et haluanko välttämättä kaivaa vanhat kuvat esille, kun niiden laatu ei tosiaan päätä huimaa ja poistaminen on useampaankin otteeseen käynyt itselläkin mielessä :D Mutta nääh, tylsäähän se olisi jos ei olisi mihin verrata.

      Poista