perjantai 16. toukokuuta 2014

Teemaviikko: Katsaus kehitykseen osa 2

Näiden kynsien kanssa jouduin soveltamaan ehkä eniten koko projektini aikana, sillä alkuperäisiin kynsiin olin käyttänyt decaleita, joita minulta ei enää löydy. Olin tosin varma, että mustia versioita olisi vielä pitänyt löytyä. Alkuperäisessä lakkauksessa on käytetty Orlyn Ancient Jadea, joka kyllä (jostain kyseenalaisesta syystä) löytyy edelleen lakkalaatikosta, mutta jos lakka on jo silloin aiheuttanut turhautumista, niin en usko, että taitojen ja maun kehittyessä se olisi ollut yhtään sen miellyttävämpi kokemus.

Valitsin siis tähän uusintaan Zoyan Wednesdayn, jonka ostin eräältä Helsingin reissulta sen kummemin swatcheja tarkastelematta. Pullossa se näytti hitusen sinertävältä tummalta mintulta, joten yllätys olikin suuri jälkeenpäin swatcheja selatessa kun useampi kuvaili sitä turkoosiksi. Googlen kuvahaulla  löysinkin todella eri sävyisiä swatcheja eikä oikeastaan mikään niistä vastannut sitä, miltä lakka kynsilläni näyttää. Omat kuvani eivät ole poikkeus. Joskin aika lähelle sain kuvattua oikeanlaisena, ehkä hitusen minttuisemmalta se näytti luonnossa. Hankalasta kuvattavuudesta ja väri-ihmetyksestä huolimatta lakka oli oikein mukava tapaus, pigmentti olisi riittänyt peittävyyteen jo kahdella kerroksella, mutta pienestä raidoittumisesta johtuen jouduin laittamaan kolmannen kerroksen.

Lisäksi decaleita riikinkukko-teemalla, kuten aiemmassakin lakkauksessa.

Ja alkuperäinen versio

4 kommenttia:

 1. Uusi versio saa äänen multa! Tosi kivan värinen lakka ja nuo decalit... Muitakin löytyisi ehkä nuo samat, pitäisi keksiä käyttöä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hamstrasin itse jossain välissä kamalasti näitä erilaisia sulkadecaleita ja nyt oon sitten yrittäny keksiä niille käyttöä :D

   Poista
 2. Lueskelin sun blogin läpi tässä päivän aikana ku bongasin tän facen kynsikoristelupalstalta. Oot kyllä kehittyny huimasti, kuten näistäki kuvista näkee... Jään seuraamaan sua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Monesti olenkin maininnut että itse sitä soikaistuu sille kehitykselle, joten tää teemaviikko oli vähän itsenikin herättelyä, mutta mukava kuulla et se näkyy muillekin.

   Poista