keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Se Lähes Täydellinen

Lähes jokaisella harrastajalla on Se Täydellinen Sävy metsästyksessä jostain tietystä väristä. Minulla on ollut kaksikin, toinen on täydellinen nude. Jonka jo löysinkin. Hakusessa on edelleen se täydellinen vaaleanpunainen.

Ja tänään esittelyssä on yksi kokeilu tuon sävyn metsästyksessä. Se Lähes Täydellinen, piCture pOlishin Fairy floss. Lakka ei  missään nimessä ollut sellainen "Ah tätä täydellisyyttä, tämä levittyy kuin unelma oikealle paikalleen pelkän ajatuksen voimalla", mutta melko hyvä vaaleanpunaiseksi. Ne ovat lähes poikkeuksetta jotenkin kenkkuja. Kolmella semi-paksulla ja huolellisesti levitettävällä kerroksella selvittiin. Kaikki hyvin tähän asti. Mutta se sävy, se on hitusen liian lämmin minulle. Harmittaa niin vietävästi. Parhaita vaaleanpunaisia mitä olen kokeillut, mutta kaksi mahdollisuutta annettuani täytyy todeta, että tämä lakka ja minun ihonsävy ei toimi keskenään. Laitoinkin kaksi kerrosta Essien Pure Pearlfectionia päälle, jotta sain lakasta hitusen kylmemmän sävyisen. Kuvaaminenkin oli hankalaa, eikä lakka tahtonut millään toistua oikeansävyisenä. Tosin, selasin tuossa swatcheja kyseisestä lakasta eikä se näyttänyt missään kuvassa samalta kuin minun kynsilläni.

Kaveriksi laitoin pitsi-ruusu-decaleita, jotka piti leikata sopivaan kokoon ja melko hyvin onnistuinkin siinä. Ja olipa pitkästä aikaa kiva laittaa decaleita, jotka toimivat niin kuin pitää! Melko vähäiseksi on oma käyttöni jäänyt, kun tuntui että sattuu kura decaleita toistensa perään.

Periaatteessa nämä on ihan kivat kynnet, mutta tämä vääränsävyinen lakka kenkuttaa sen verran lujaa, että tuskin ovat kovin pitkäikäiset.


8 kommenttia:

 1. Kauniit! Täydellinen vaaleanpunainen on varmaan melkein jokaisella etsinnän kohteena, mutta en ole varma onko sellaista olemassakaan :-/ Vaaleat lakat tuppaa aina olemaan sen verran kenkkuja levitettäviä, huokaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siinä mielessä olen jo luopunut sen täydellisen etsimisestä, että riitäisi oikean sävyinen ja kolmella kerroksella toimiva yksilö, jonka levitys ei pullistaisi otsasuonta. Koska vaaleat lakat on pääsääntöisesti melko kenkkuja tosiaan. Huokaus tosiaan.

   Poista
 2. Kauniit kynnet!
  Mulla on ollu hakusessa sekä oikee vaaleanpunainen että oikea minttu, vaaleanpunaisista paras on ollut ehdottomasti Opin mod about you mutta en ole löytänyt sitä enää mistään. Mintustakin luulin jo löytäneeni oikean, siis sävy oli oikea mutta lakka aivan surkeeta levitettävää eli haku jatkuu tai sit on vaan luovutettava.
  Kaveri jo naureskelee että kuinka montaa vaaleanpunaista ihminen tarvii ku mulla on kymmeniä ja mikään ei tunnu oikeelta ton opin jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse oon metsästäny kans tota mod about you'ta sekä panda-monium pinkiä, mutta yhyy kumpaakaan ei tahdo löydyä.

   Poista
  2. Mod About You on kuulemma koostumukseltaan kauhea, Panda-monium Pink mulla on ollut itselläni, eikä sillä saanut kolmella kerroksella tasaista siistiä pintaa. Sai häädön saman tien. :-/

   Poista
  3. Eli ei ratkaisua niistäkään :/

   Poista