maanantai 26. toukokuuta 2014

Hairahdus

Kehitystä on tapahtunut niin lakkaaja kuin kuvaajanakin. Yksi kehitys, mikä teemaviikolla ei ilmennyt sinällään on lakkamaku. Ennen ruokakauppa reissuilta saattoi tarttua joku lakka mukaan, jos se sattui olemaan kivan värinen tms. Sitten tutustuin parempiin merkkeihin ja ruokakaupasta mukaan tarttuneet lakat vähenivät lähes olemattomiin.

Tässä postauksessa esiintyy kuitenkin yksi tälläinen ruokakaupasta mukaan ostos, joskin tämä on ostettu suositusten perusteella. Lämpimät ja aurinkoiset kelit saivat himoitsemaan taas minttulakkoja, mutta hyviä on hankala löytää. Olen aikanaan  kuluttanut loppuun(!) yhden Essien Mint Candy Applen, jonka väri on upea, mutta muuten lakka oli aika hankala. Hypinkin riemusta, kun luin että sille on dupe, joka toimii hyvin.

Siispä kaupasta tarttui mukaan Rimmelin Peppermint, joka toimi juuri niin hyvin kuin sanottiin. Peitti kahdella kerroksella eikä muutenkaan kenkkuillut. Harkitsin jopa toisen pullon hamstraamista varalle, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että kaukana on ne ajat jolloin pullon saisi kulumaan loppuun sellaisessa ajassa etteikö sille olisi tullut jo yhtä hyvää tai parempaa korviketta.

Tiesin, että halusin parittaa Peppermintin kermaisen Color Clubin Poetic Huesin kanssa, josta tarkempi esittely löytyy täältä. Toteutus oli vain hakusessa, joten pinterestiä selailemaan. Siellä törmäsin tähän kuvaan ja päädyin tekemään leopardi-kuosia kynsille pitkästä aikaa. Kuosi on melkoinen mielipiteiden jakaja, itselläni se ei herätä tunteita oikeastaan suuntaan taikka toiseen, ainakaan näin pienissä annoksissa. Plussaa siitä, että se on helppo koristelutyyli.


4 kommenttia:

  1. Söppänät! Mä tykkään leopilkuista kovasti:)
    On muuten totta, että eipä juuri kannata hamstrailla varapulloja vaikka nuo mietteet tuttuja ovatkin:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jep, vielä joskus oli aika millon se ois saattanu olla ihan hyväkin ostaa varalle, mutta nykyään parempi vaan jättää sinne kaupan hyllylle :D

      Poista
  2. Nää on ihanat! Peppermintiä oon kuolannu aiemminki. Pitää vissiin hommata se itelle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi, ihana väri ja passeli levittyvyys ja peittävyys :)

      Poista