sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Teemaviikko: Katsaus kehitykseen osa 3

Innostuin kovasti blogin alkuaikoina näistä dottariruusuista, sillä ne oli tälläiselle rähmäkäpälällekin helppo tapa koristella kynnet käsin, joten sellaiset on esillä myös nyt.

Tähän uusintaversioon lakkasin alle Sechen Prim & Polishedin, joka on väriltään melko samanlainen Essien Go Ginzan kanssa, tosin tämä P&P on enemmän siniseen taittava lila. Pigmenttiä olisi ollut peittoon kahdella kerroksella, mutta koska levittyvyydessä olisi ollut toivomisen varaa jouduin laittamaan kolme. En ole ihan varma, mitä tämän kanssa tekisin sillä tämänkaltaisia (joskaan ei täysin dupeja) sävyjä minulla on melko paljon.

Ruusuihin käytin Isadoran Bella Vitaa ja China Glazen Gamer Glamia, lehdet tein Essencen That's what I mint!-lakalla, sillä se on kivan pastellinen ja sopi näiden hemppisruusujen kaveriksi.

Kuva on otettu auringonpaisteessa, jotta Gamer Glamin holoisuus pääsisi oikeuksiinsa.


Ja sitten alkuperäinen

Vaikka vanha kuva ei laadullaan taaskaan päätä huimaa, nin täytyy sanoa, että ruusujen toteutus on siinä kyllä parempi.

Tähän postaukseen päättyy synttäriviikon juhlinta, sekä tämä teemaviikko. Tämä oli mukava toteuttaa ja huomata, että kyllähän sitä kehitystä tapahtuu niin kuvien kuin lakkaustaitojenkin suhteen, vaikkei se aina siltä tunnukkaan.

4 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä hauska teemaviikko :) Tosi hienoa nähdä, miten paljon on taidot kehittyneet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava tätä oli tehdäkin ja tosiaan nähdä se kehitys. Vaikka tokkopa tässä harrastuksessa on koskaan valmis :D

   Poista
 2. Tosi hauska idea kun esittelit kehityskaarta! :) Oli mukava lukea erilaisia postauksia välillä. Ja onnea vielä blogille!

  VastaaPoista