tiistai 27. elokuuta 2013

Pusuja ja ruusuja.

Kuulostaa treffeiltä, mutta pysytään nyt kuitenkin kynsissä (ja totuuden nimissä, ei mulla mitään treffejä ees ollut).

Vaan kyseessä on Orlyn Prelude to a kiss, todella vaalea persikkainen lakka. Ja koska se on vaalea, se on todella järkyttävä levitettävä, se ei peittänyt, se raidottui eikä ne raidat tasoittuneet sitten millään. Alla olevassa kuvassa näette kolme kerrosta. Väri on kuitenkin niin nätti, että ehkä se saa vielä pysyä laatikossa. Tai sitten investoin Essien crewed interestiin suomisudilla. Jos jostain sellaisen löydän, vinkkejä otetaan vastaan.

No koska pikakuivattaja ei tasoittanut orlyn raitoja riittävästi päätin sitten laittaa kerroksen OPIn pirouette my whistlea, joka on kuin tehty tälläisiä hempeitä lakkoja varten. Isompia glittereitä tuli vähän harvakseen kynnelle ainakin huolettomalla levityksellä, mutta tässä se ei haitannut, sillä tiesin vielä jatkavani koristelua.

Koko komeuden kruunasin sitten oransseilla ruusudecaleilla. Lakkaus on sinällään ihan nätti - mutta tuo orly kiukuttaa niin paljon, etten tiedä jaksanko näitäkään kovin pitkään katsella.
Käykö teille muille ikinä niin, että vaikka lopputulos olis ihan nätti, niin lakkausvaiheen kenkkuilut sitten ärsyttää niin paljon, että tekisi mieli vaan poistaa koko lakkaus?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti