torstai 22. elokuuta 2013

Kierrätystä

Ajattelin ensin otsikoida "Mummon viettely kalsongit"-tyylisesti, mutta ajattelin, että kaikki säikähtäisivät pois.

Alkuviikko on mennyt hillittömän kynsikriisin kourissa, kun visio ja toteutus ei ole kohdannut. Tai sitten ei ole ollut visiota. Kynsinauhat huusivat jo hoosianna kaikesta epäonnistuneiden viritelmien poistelusta ja totesin, että nyt tarvitaan jotain jotka 1.) Onnistuu kohtuullisen varmasti 2.) kestää useamman päivän katselua ilman suurta kyllästymisen tuskaa.

Siispä kynsille päätyi OPIn My very first knockwurst, joka jaksaa edelleen hämmästyttää mua sillä, miten vaaleanpunaiseksi ihoani vasten muuttuu. Muuten lakasta löytyy tarkempaa analysointiani täältä.

Yllättävää kyllä tälläisille varman päälle kynsille valitsin koristeluiksi leimauksen! Tässäkin postauksessa esiintynyt kuvio on kuitenkin sellainen, joka on suhteellisen turvallinen valinta tälläiselle tumpelolle, jolle kohdistaminen on suurinpiirtein rakettitiedettä. Tai ainakin uskottelen itselleni, ettei haittaa vaikka ruusut ei oo ihan samoilla kohdilla. Leimauksessa on käytetty China Glazen Admirea.Leimausta tosin voisi alkaa harjoitella enemmänkin, sillä nyt kun investoin asetooniin niin homma muuttui huomattavasti miellyttävämmäksi. Olen useamman kerran sanonut, että x-tra toimii ihan hyvin - ja toimiikin, mutta toi asetooni vaan vei leimausmukavuuden uuteen ulottuvuuteen.

Näitä kuvia katsellessa huomaan myös, että alkaisi olla hyvä aika rakennella se lightbox. Tarvikkeet taustapapereita lukuunottamatta jo olisikin.

6 kommenttia:

 1. Todella nätit kynnet. :) Mikä leimauslaatta kyseessä?

  VastaaPoista
 2. Näyttää kyllä huomattavasti pinkimmältä sun kynsillä, mulla tää oli ihan puhdas beige:) Niin paljon se vaikuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Olen ihmeissäni, ensin olin varma että oon vaan käsi kuvaamisen ja oikeen väriseksi muokkaamisen suhteen, mutta sitten otin pullon kauniseen käteeni ja vertailin lakan sävyä pullossa ja kynsillä, niin se vaan oli pinkimpi kynsillä kun pullossa. Kumma nahka :D

   Poista
 3. Kauniit! Mun ihonsävyllänikin tuossa Knockwurstissa oli vähäsen vaaleanpunaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva kuulla, että muillakin on kokemusta siitä, että se on hieman vaaleanpunainen, kuvittelin jo olevani outo :D

   Poista