maanantai 12. elokuuta 2013

Minähän siis en pidä tekstuureista

Tai en ainakaan ennen pitänyt, ensimmäiset kosketukset tekstuureihin sain OPIn Mariah Carey-kokoelman parilla lakalla. En kuitenkaan kokenut suurta innostumista ja skippailinkin Bond Girls-kokoelman, vaikka pari meinasinkin jo tilata. Ajattelin kuitenkin, etten välitä niistäkään ja käyttämättä jää.

Tekstuureja tuli sieltä ja täältä, mutta en osannut kiinnittää niihin huomiota.

Kunnes armaat bloggaaja-kollegat alkoivat iskeä näytölleni toinen toistaan upeampia swatcheja. Emman postauksesta se alkoi, 63 ihan päällimäisenä jäi kummittelemaan mieleen. Sillä Pussy Galore olisi ollut toinen niistä lakoista, jotka Bond Girls-kokoelmassa kuumotteli.

Ihan viattomasti lähdin selailemaan Beautycosmeticin sivuja, tarkoituksenani vain katsastaa, millainen tarjonta siellä on. Ja jumankeuta! Siellähän oli kesä-kokoelmakin, ihania pastelleja jotka suorastaan kirkuivat kotia luotani. Onnekseni ystäväni J halusi myös erinäisiä lakkoja samaisesta puljusta, niin saatiin puoliteltua postit.
Ostoskori oli jo valmiina, kun päivää ennen tilausta Sissi julkaisu postauksen hopeisesta 51, joka sitten näyttikin niin kivalta, että sekin oli pakko kotiuttaa.

Lomailun yhteydessä visiteerasin myös BBE:n Kampin liikkeessä. Ja upposin yhä syvemälle hulluuteen, kun livenä minut lumosivat 60 ja 54. Että niin, minähän en tosiaan pidä tekstuureista ja silti niitä kertyi viikon aikana 7 kappaletta.



Kynsille ensimmäisenä päätyi 68, joka on kaunis ja jännän sävyinen pinkki. Pullossa näyttää hieman tummemalta ja lämpimämmältä kuin minun kynsilläni. Ehkä ihonsävyni on sellainen, että se korostaa kaiken pinkin, kun tuntuu, että useampikin lakka näyttää huomattavasti vaaleanpunaisemmalta minun kätösissäni kuin muilla. Tekstuuri tässä lakassa on omaan silmääni mukavan hillitty, näkyy ja tuntuu, muttei näytä liian överiltä. Peittävyydessä oli kyllä toivomisen varaa, kolme kerrosta ja kärjet kuulti silti läpi. Ei kuitenkaan niin paljon, että olisin jaksanut häiriintyä. Vertailu kohdetta minulla ei ole, mutta omasta mielestäni lakka kuivui ihan kohtalaisella vauhdilla, tekstuuri muodostuu myöskin kohtuullisen nopeasti, eikä ainakaan omasta mielestäni kamalan paljoa muutu kuivamisen aikana.

Tämä kuva on lähinnä sitä, miltä 68 näyttää minun kynsillä


2 kommenttia:

  1. Uuuuu! Mua kiinnostaa nähdä tuo vaalea joka on kuvassa keskellä.
    T. Sissi, joka odottelee kuutta uutta tekstuurilakkaa postista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kamera ei valitettavasti halunnut kuvaushetkellä olla kovin yhteistyökykyinen, eikä kuvanmuokkaus-ohjelmakaan. Toi vaalea tossa keskellä on valkoinen luonnossa, ostin sen korvaamaan solitairea.

      Mutta näitä tullaan kyllä varmaan näkemään ihan kyllästymiseen asti lähiaikoina :D

      Poista