sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Teipattua

Lakkaushaaste ryhmän tämän viikon aiheena on teippaus, sattui sopivaan saumaan sillä en ole sitä aiemmin kokeillut ja lakkausten uusiminenkin oli edessä.

Kävin ihailemassa Nailasauruksen teippailuja, mutta onneksi pieni järjen ääni päässäni muistutti, että minun hermoilla ekaa kertaa hommaa kokeillessa ei kannata lähteä noin kunnianhimoiselle linjalle.

Ja onneksi en lähtenyt, sillä näidenkin kynsien teippejä tuhersin kaksikymmentä minuuttia. Ehkä harjoitus tekee mestarin.

Alle lakkasin Barry M'n Dragonfruitia, aika perus pinkki, kuivui nopsaan, mutta jos olisi yksinään jäänyt kynnelle niin olisi vaatinut kolme kerrosta, nyt laitoin vain kaksi. Emmalta löytyy oikein hyvät swatchit kyseisestä lakasta.

Päälle laitoin sitten Golden Rosen Holiday 63'a, joka on ihana babypinkki-hiekkalakka hienoisella sinisellä shimmerillä, upea tapaus. Sininen shimmer ei tosin kuvista välity erityisen hyvin, mutta uskokaa kun sanon, nätisti se kynnellä kimaltaa. Tätäkin kaksi kerrosta, joka näin toisen lakan päällä oli ihan riittävä.

Vaikkei teippailut sujuneetkaan ihan niin sulavasti kuin olisin toivonut niin tykkään kyllä näistä kynsistä hirmuisesti ja saatan jopa uskaltautua teippien pariin toistekkin.



2 kommenttia:

  1. Teippailu olis paljon helpompaa, jos käytössä olisi jotain muuta kuin kynsiteippiä joka on ihan vihoviimeistä kamaa! Mutta söötit kynnet sait tehtyä kuitenkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää ehkä ensi kerralla kokeilla jotain muuta, sillä tuo kynsiteippi todellakin oli hermoja raastaba koettelemus. Kiitos :)

      Poista