perjantai 6. syyskuuta 2013

Simppeliä

Ärsytyskynnys on ollut huipussaan viime päivinä, sillä ideoita kynsiin olisi vaikka muille jakaa, mutta tarvikkeet on matkalla. Huoh.

Toinen ärsytyksen aihe on ollut omat mielipiteet, jotka suvaitsee muuttua turhan nopsaan. Nimittäin lakkalaatikko on täynnä pastellivärejä ja pää huutaa yhä edelleen syyslakkojen perään. Vaikka ulkona paistaa aurinko täyttä häkää edelleen. Hankalaa tämä naisen elämä.

No, tänään sain sitten aikaiseksi vihdoin ja viimein lakata kaiken ärsytyksen jälkeen kynnet, näin Suryan blogissa todella nätit ja simppelit kynnet, joissa puolelle kynttä oli laitettu glitteriä. No, koska omat ideat joita pysyisi toteuttamaan oli lopussa ajattelin, että lainaan kaverilta. No ei mennyt sekään niinkuin piti.

Lakkasin alle Gina Tricotin Pinkyä, todella kaunis suhteellisen kirkas vadelmanpunainen lakka, jossa ainakin minä nään hitusen siniseen taittavuutta, eli kylmemmän sävyinen kuin esimerkiksi Essencen Naughty & Pink!
En tosin ole vielä ihan vakuuttunut siitä, onko täysin perusteltua molemmat.

Laitoin siis Pinkyä kolme kerrosta, hienoista rajojen kuultamista oli havaittavissa, muttei mitään maata kaatavaa.

Mietin siinä sitten eri glittereiden välillä, että mitä haluaisin läiskiä siihen kaveriksi ja lopulta hommaan valikoitui Lumenen Pink diamond. Joka on kohtuullisen yllättävä lakka ollakseen lumenelta, kuuluu siis 3D glitter-kokoelmaan.

Lakka näyttää pullossa hieman pinkkipohjaiselta, seassa on hopeaista sekä kultaista shimmeriä. Kultaisia ja hopeisia isompia hex-glittereitä sekä pienenmpiä pyöreitä vähän valon mukaan sävyä vaihtavia glittereitä.

Glitterit asettuivat kynnelle nätisti ja vaivatta.

Pullo on hankala sekä suti on kamalan lyhyt. Lakka on siis näissä natural code-pulloissa.

En sitten saanut aseteltua glittereitä nätisti vain puolelle kynttä, joten laitoin koko kynnelle.

Mutta itseasiassa en ole edes erityisen pettynyt, omaan silmääni nämä ovat kaikessa simppeliydessään aika nätit. Kuvissahan tokikaan ei kumpikaan lakka halua näyttää oikeanlaiselta.



2 kommenttia:

  1. Simppeliys on aliarvostettua. Yksinkertainen on usein kaunista, kuten tässäkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, simppeliys on usein aliarvostettua. Tosin övereillekin on aikansa ja paikkansa :D Kiitos! :)

      Poista