lauantai 21. syyskuuta 2013

Simppeliä osa 2.

Tänään esittelyssä on lakka, jolle oli niin vaikea keksiä koristeluja, että pyysin jo miehekettäkin apuun (hieman huonolla menestyksellä, tosin).

Alla oleva upea violetti on Suzi And The 7 Dusseldorfs, jonka kotiutin -50% lapun kanssa Emotionista.
Lakka on todella juoksevaa ja vaikka swatcheissa puhutaan kahdesta kerroksesta, itse jouduin laittamaan neljä. Juoksevan koostumuksensa vuoksi sitä oli myös kynsinauhoilla, joista sitä oli todella hankala saada pois. Mutta tuo väri, upea tumman violetti. Englannin kielisissä blogeissa kuvaillaan sanalla glowy, joka on todella osuva kuvaus. Suomennosta sille tosin on hankala keksiä, hohtava, kuultava ja muut vastaavat kuulostavat ihan muulta kuin mitä tämä lakka on.

Kuten alussa mainitsin, niin tälle oli todella hankalaa keksiä koristeluja, sillä en olisi millään raaskinut peittää tätä lakkaa ja erikoisen värinsä takia en löytänyt sopivia decaleitakaan varastoistani. Joten päädyin sitten vaan töpöttelemään kynnen tyveen China Glazen I'm not a lionia, tosin idea tässäkin oli parempi kuin toteutus.

Kaikista ongelmista huolimatta tykkään kyllä kovasti näistä kynsistä. Enkä vähiten 7 dusseldorfsin takia.



2 kommenttia:

  1. Mulla tuo lakka ei levittynyt kauhean hyvin vaan muistaakseni kaljuuntui, joten kolme kerrosta tarvittiin tasaiseen peittävään pintaan, mutta en muista, että sen juoksevuuden kanssa olisi ollut ongelmia. Oletko sekoittanut lakan kunnolla? Upea lakka se kyllä on, ja siksi minäkin sen pidän kokoelmassani vaikka se koostumus ärsytti. :) Nätit kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, en kiinnittänyt sekoitteluun kummempaa huomiota, pitää ensi kerralla kokeilla, kiitoksia vinkistä! Ja totta, upea se on kaikesta ärsyttävyydestään huolimatta. Kiitos :)

      Poista