maanantai 9. syyskuuta 2013

Lakkaus joka meinasi jäädä julkaisematta

Itseasiassa jo ennen kuin oli kynsillekkään asti kerennyt, sillä tarkoitus oli vain äkkiä huitaista jotain ennen kaverin kanssa kahvittelua. Ja se puolelle kynnelle aseteltu glitter jäi kummittelemaan häiritsevästi niin piti päästä sekin testaamaan.

Miksi sitten julkaisen kuitenkin? No alla olevan Zoyan Shelbyn takia.
Lakkailin tällä viimeksi Helsingissä ollessa ja silloin tämä tuntui varsin kinkkiseltä tapaukselta, liekkö syynä ollut kuuma ja kostea ilmasto, sillä tällä kertaa tämä oli kaukana kinkkisestä.

Tämä oli suorastaan nautinto, eritoten tälläiseksi barbi-pinkiksi. Kaksi nätisti levittyvää kerrosta, joilla sain aikaiseksi peittävän ja tasaisen lopputuloksen.

Kaveriksi valitsin yhden seikkailun musta-valkoglittereiden ihmemaassa, nimittäin Jolly Jewelsin 123, tämä sitten taas oli vähän hankalahko saada leviämään nätisti, glittereitä tuli joko liikaa tai liian vähän. Tai sitten ne oli yhdessä köntässä. Pienellä asettelulla sain ne kuitenkin ihan nätisti ja tämä saa hopeisten pienten glittereiden ansiosta jäädä, sillä sellaisia ei muista omistamistani löydy.


 

6 kommenttia: