perjantai 24. toukokuuta 2013

Ruusuisia viivoja

Tai jotain sinneppäin, elikkä nämä on taas lakkaushaaste-ryhmän tämän viikon aiheeseen, eli viivoihin tehty.
Sain blogiystävä Tuikulta nämä ihanaiset decalsit, jotka eivät hälle olleet käypäiset. Olen pyöritellyt niitä käsissäni useammankin eri lakkauksen yhteydessä, mutta jotenkin olen kokenut tarvetta säästellä niitä johonkin "spesiaalimpaan", noh tässä oli sitten tarpeeksi spesiaali tapaus näille.

Ja niin, jälleen kerran päätin luottaa Essieen, alkaako jo kyllästyttää? Periaatteessa minuakin, mutta posti kantoi minulle tänään fb'n kynsikoristekirppiksen huutokaupalta huutamani Lovie dovien, joka nyt vain oli pakko saada kynsille. Ja se käyttäytyikin kuin unelma, kolme kerrosta, jotka kuivuivat nopeasti.

Lakka on jälleen yksi kokeilu täydellisen vaaleanpunaisen metsästyksessä, tosin omasta mielestäni tämä on enemmän pinkki kuin vaaleanpunainen, mutta silti.



Ja sitten vähän muuta tänne loppuun, ajattelin voittaa pelkoni ja yrittää pitkästä aikaa vesimarmoroida tässä varmaan ensi viikon aikana, joten viime hetken vinkkejä anyone?

3 kommenttia:

  1. Nää on nätit, ja hyvät kuvatkin lakkauksista! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis :) Kuvaan tällä hetkellä vielä Iphone 4:lla, mutta hankinnassa olisi ihan kunnon välineistö jahka tässä kerkeää.

    VastaaPoista
  3. Nätit ja hempeät. Selvästi nuo decalit sopivat paremmin sinulle kuin minulle.

    VastaaPoista