maanantai 27. toukokuuta 2013

En ole leijona

Tai itseasiassa, horoskoopiltani olen. Ehehh...

Sitten huonoista vitseistä asiaan, elikkä kynsiin. Koin tässä taannoin päivän jota en uskonut koittavan, kyllästyin pinkkeihin ja pastelleihin! Ja totesin, että nyt on tehtävä radikaali ratkaisu ja sudittava jotain muuta kynsien peitoksi, halusin kuitenkin jotain kesäistä eli glitter-lakkoja. Ja en sitten sitäkään osannut tehdä kohtuudella, vaan piti sekin vetää överiksi.

Vaikka ChG I'm not a lionin saisi peittämään yksinäänkin, päätin säästää itseni siltä vaivalta ja lakata alle kultaisen lakan tuomaan peittävyyttä. Kulta ei kuulu suosikkeihin, joten valikoima ei ollut vallan suuri ja alle päätyikin Zoyan Ziv, sitten pari helppoa kerrosta I'm not a lionia ja koska mielummin överit kuin vajarit, niin heitin joukkoon vielä ChG ihanan hologlitterin Shooting starsin.

Sitten tulikin problematiikka koristeluiden suhteen, sillä en halunnut mitään mikä kovin paljon peittää kimallusta, decaleita ei löytynyt sopivia, joten päätin haastaa itseni ja leimata kuvion joka vaatii kohdistamista. Olen omistanut leimauskamat n. puoli vuotta ja tämä on ensimmäinen kerta, kun uskaltauduin sitä kokeilemaan.

Pari kynttä jouduin ottamaan uusiksi, mutta tähän olinkin varautunut kahdella kerroksella pikakuivattajaa.
Epätarkka kuva kimmellyksestä

Alla: Zoya - Ziv
China Glaze - I'm not a lion
China Glaze - Shooting Star
Leimaukset: China Glaze - Awaken
Kuvio: Apipila 02 by MiMax


Nämä lähteekin tänään vaihtoon, koska posti toi juuri äsken ihanat Essien No Baggage Pleasen sekä O.P.In Minnie Stylen, joita tässä kirjoittelun lomassa ihailen ja hipelöin hyvin klonkkumaisesti.


4 kommenttia:

 1. Ihanat glitteri-pläjäykset :D

  Sua oottaa muuten haaste mun blogin puolella ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia kehuista, nätit ne oli, mutta poistaminen oli tuskaa :D

  Ja kiitoksia haasteesta :)

  VastaaPoista
 3. Nämä on upeat! Kultahan on leijonan väri, ja glitterharakka-leijona täällä miettii jo itselleen jotain vastaavaa :D

  VastaaPoista