sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kuu ja tähdet väärässä kulmassa

Mutta ilmeisesti auringonpilkut oli hetkellisesti oikeassa sillä neljän (!) tunnin taistelun jälkeen sain siedettävät kynnet aikaiseksi.

Essie ei petä koskaan, huomasin muuten, että moni muukin bloggaaja oli viime päivinä luottanut samaiseen Go Ginzaan, joka näilläkin kynsillä nähdään pohjalla. Peittää muuten uskomatoman hyvin näinkin vaaleaksi cremeksi, eikä levityskään mitään tuskaa ollut. Ainakaan lakan takia. Siinä yhdentoista aikaan illalla, tuntien rupeaman jälkeen mikä tahansa on tuskaa.

Koristeluiksi valitsin dottariruusuja, jotka ensimmäisen kerran toteutin lakkaushaaste-ryhmän ensimmäiseen haasteeseen. Tosin tällä kertaa ne on sivellin ruusuja, sillä dottarikin oli armollisesti päättänyt kadota.
Tästä videosta kuitenkin ensimmäisellä kerralla hain oppini. Ihanan simppeli koristelutyyli, joka näyttää siltä, että on nähty enemmänkin vaivaa. Leopardipilkkujen lisäksi tämä onkin varmaan ainoa koristelutyyli, jonka saan käsin aikaiseksi. Decalit vaan on se mun juttu ja satunnaisesti myös leimaus.

Ahem.. ja takaisin aiheeseen elikkäs jos tämän jaarittelun päätteeksi läiskisi ne kuvatkin tähän.
Ps. pahoittelen kamalassa kunnossa olevia kynsinauhoja, ne ei oikein innostuneet jatkuvalla kynsilakanpoistoaineella läträämisestä.


Käytetyt lakat:
Pohjalla: Essie - Go Ginza
Ruusut: Essie - Lilacism
Ruusujen yksityiskohdat: China Glaze - Gamer Glam
Lehdet: Essie - Mint Candy Apple

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti