keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuodenvaihteen kynnet

Vuodenvaihde on nyt juhlittu, joskin meidän juhlinta rajoittui kotona olemiseen, syömiseen ja criminal mindsin katsomiseen.

Ja koska ollaan päästy vuoden 2014 puolelle, minunkin blogilomani on tullut päätökseen. Nyt sitten taas uudella innolla uuteen vuoteen.

Monessa blogissa on kerätty yhteen edellistä vuotta, mutta itse ajattelin säästää sen tuonne blogin 1-vee synttäreille. Sen verran täytyy kuitenkin sanoa, että bloggaaminen on yllättänyt niin hyvässä kuin pahassakin, vaikka tätäkin blogia oli suunniteltu ja hauduteltu pari vuotta ennenkuin pistin sen pystyyn. Plussan puolelle jäädään kuitenkin reilusti ja siitä haluan kiittää teitä lukijat. Eniten pidän bloggaamisessa juurikin vuorovaikutuksesta, moni vinkki, moni iloinen hetki ja ahaa-elämys olisi jäänyt kokematta ilman tätä blogia.

Sitten niihin kynsiin.

Hyödynsin Essien ota kaksi, maksa yksi-tarjouksen, joka oli paikallisessa Citymarketissa ja toiseksi nappasin matkaani pitkään katselemani, mutta silti aina kauppaan jättämäni Aruba Bluen. Siniset kun ovat vähän hankalia itselleni. Tämä on kuitenkin todella kaunis yksilö. Melkoisen tumma, muttei kuitenkaan liian. Peitti kahdella kerroksella, eikä levinnyt kynsinauhoilla. Sinisessä lakassa jälkimmäinen on erittäin suuri plussa, sillä siniset tahtovat olla jokseenkin ikäviä putsattavia.

Kaveriksi töpöttelin sitten Coral Las Vegas-sarjan glitteriä Just Married, kaunis hopeinen hologlitter, joita ei koskaan ole liikaa. Tosin näin töpöteltynä jäi ikävästi törröttämään kynnellä ja tarvitsi kolme päällyslakka kerrosta tasoittamaan karheutta.

Yksinkertaiset, mutta itse tykkäsin ihan hirvittävästi.





Onnellista uutta vuotta kaikille lukijoilleni!

2 kommenttia:

  1. Ovat kyllä tosiaan aivan ihastuttavat vaikka ovatkin yksinkertaiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joskus pääsee itseltä unohtumaan. että silloin tällöin less is more, tässäkin harrastuksessa :D

      Poista