lauantai 18. tammikuuta 2014

Metallinen skittlette

Ja taas mennään ääripäästä toiseen, hempeilyn jälkeen jotain "vähän" tummempaa.

Idea näihin kynsiin on pyörinyt mielessä siitä lähtien, kun ihanan kanssaharrastajan diilaama OPIn Metallic 4 Life kotiutui. Ja kerran lähdinkin jo toteuttamaan ideaani, kunnes tajusin, ettei minulla ole nättiä hopeista lakkaa. Ainoa vähänkään tarkoitukseen sopiva oli dependin hopea, jonka olen ostanut leimaukseen. Siihen se on ihan passeli, muttei sopinut visiooni.

Joten ebayn ihmeelliseen maailmaan tieni vei ja klikkailin koriin OPIn This Gown Needs a Crownin, jonka hankkimista olen lykännyt tähän asti, koska en omasta mielestäni tarvinnut sitä. Mutta onneksi ostin sen, ilman päällyslakkaa se on ihan ok, mutta päällyslakan kanssa se on tajunnanräjäyttävän kaunis. Vähän liruahan se on ja vaati kolme kerrosta peittääkseen ja siistimmin olisi voinut lakata, sillä siivoaminen oli jokseenkin ikävähköä, sillä hilettä oli ympäri sormia. 

Olen jotenkin turtunut juurikin tähän skittlette-kaavaan, että etusormi ja pikkurilli yhdenlaiset, peukalo ja keskisormi myös ja sitten nimetön se aksentti-kynsi. Voisinkin ottaa tavoitteeksi seuraavan kerran kokeilla jotain toista kaavaa.

Peukalo ja keskisormi onkin sitten ihan simppelisti lakattu Essien Licoricella, parhaalla mustalla ikinä.

Nimetön saikin sitten koristuksekseen tuon jo aiemmin mainitun Metallic 4 Lifen, hopeista glitteriä mustassa jelly pohjassa. Tikulle kerrostin sitä itsensä päälle, mutta tykkään siitä enemmän näin, että alla on yksi kerros mustaa lakkaa ja sitten kerros Metallicia päälle.

Koristeeksi lätkin mustiin kynsiin hopeiset decalit ja hopeisiin mustat. Halusin pitää koristelut simppelinä, niin valitsin sitten tuollaisia melko ohuita kiemuroita.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tykkään näistä ja olenkin viipottanut näillä jo neljä päivää, ei mainittavaa kärkikulumaa missään.


 

2 kommenttia: