maanantai 13. tammikuuta 2014

Minttua

Huomasin tässä aamulla blogeja selatessani, että moni muukin oli kypsynyt lumettomaan ja synkeään "talveen" ja kaivanut laatikoista esille kirkkaampia värejä. Lukeudun tähän samaan joukkoon, vaikkakin tännekin on jo lunta saatu. Mutta silti pitkän harmauden ja synkkyyden jälkeen kaipailin jo tummien sävyjen sijasta jotain muuta kynsille.

Skittlet ja Skittletet ovat myös viime aikoina olleet kovassa huudossa blogeissa, itse lämpenin niille hitaasti, mutta varmasti ja nyt ajatukset juoksevat melko samaa rataa Sissin kanssa, muu näyttää omissa kynsissä tylsältä.

Tosin, nämä seuraavaksi nähtävät kynnet tuskin taipuvat skittlette tahi skittle-kategoriaan, sillä käytetty on vain kahta lakkaa ja koristelutkaan ei ole erilaiset. Mutta jotain skittlettehenkistä näissä omasta mielestäni kuitenkin on.

Alle lakkailin kolme kerrosta Essencen that's what I mint!-lakkaa, käyttäytyi ihan hyvin ollakseen tämän värinen lakka, ei raidoittunut, mutta hieman paremmin olisi voinut peittää. Kärjet nimittäin kuultavat hitusen läpi näilläkin kerroksilla.

Kaveriksi kaivelin yhden L.A. Girlin Splatter glitterin, minttuisen Splashin. Nämä ovat kyllä kauniita ja melkoisen uniikkeja glittereitä kokoelmissani, mutta nimet vie järjen. Tässä tullaankin sitten siihen skittlettehenkisyyteen, sillä halusin jotain lisää muuten yksinkertaiseen lakkaukseen ja näin ollen peukalot ja keskisormet saivat glitterkuorrutuksen kynnen tyveen, etusormet ja pikkurillit kärkeen ja nimettömät sitten peittelin kokonaan.

Päälle vielä mattalakka ja voila.


2 kommenttia: