perjantai 14. maaliskuuta 2014

Mistä aita on matalin

Intoa olisi laittaa kynsiä vaikka millä mitalla, mutta tuntuu ettei päivissä ole tarpeeksi tunteja. Siksi aina välillä on hyvä mennä siitä mistä aita on matalin, kuten näiden kynsien kanssa tein.

Halusin päästä kokeilemaan hypetettyä OPIn Love.Angel.Music.Babya, sillä tykkäsin lakan "serkusta" This Gown Needs A Crownista.

Enkä joutunut pettymään, vaikka L.A.M.B vaatikin kolme kerrosta peittääkseen minun kynsilläni niin lakkaaminen oli silti ilo, sillä lakka levittyi nätisti sinne minne pitikin ja kuivui nopsaan. Laitoin päällyslakan, sillä itse en tuosta satiinipinnasta niin välitä ja kuten TGNC tämäkin näytti upeutensa vasta sen jälkeen.

En oikein välitä kullasta värinä, mutta kuten moni muukin on sanonut, niin tämä on tarpeeksi vaaleansävyinen ollakseen miellyttävä.

Kuvissa näkyy hieman kärkikulumaa, sillä kerkesin kuvaamaan kynnet vasta kaksi päivää lakkaamisesta ja tässä onkin toinen syy miksi tulee nykyään mentyä melko pitkälti melko simppeleissä kynsissä, uusi työharjottelupaikkani sisältää paljon koneella naputtelua ja paperien selaamista, joten lähes jokainen lakka näyttää parin päivän jälkeen tuolta.

Koristeiksi valitsin tuollaiset mustat kiekuradecalit, lähinnä nopeutensa vuoksi, mutta kyllähän ne nätiltä näytti. Oikeastaan niin nätiltä, että näistä tuli kaikessa yksinkertaisuudessaan tuijottelukynnet.


4 kommenttia: