keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kuopion kynsimiitti Vol 3: Miittikynnet

Miitissähän meillä oli teemana ystävänpäivä ja kynnet väsäsin sen mukaan, hieman huonolla menestyksellä tosin.

Ensimmäinen virhe oli jättää kynsien teko miittiä edeltävälle illalle, sillä siinä vaiheessa huomasin ettei mulla ole oikein muita ystävänpäivään sopivia koristeita kun leimat, jotka ei ihan kamalasti enää siinä yhdeksän aikaan illalla hotsita.

Oikeastaan ainut asia mikä kynsissä onnistui oli pohjalakan valinta, joka on ihana OPIn Don't Bossa Nova Me Around, monessa blogissa hypetetty uutuus-OPI. Samaan hypeen yhdyn minäkin, upeasti levittyvä ja kahdella kerroksella peittävä nude on jotain, joka jonkaisen lakkaajan tulisi omistaa. Täytyy kyllä ottaa pian uusiksi tämän kanssa, vähän paremmin onnistuneilla koristeilla.

Niin ne koristeet, nappasin hätäisenä tarra-arkin, jossa oli erilaisia sydämiä ja palloja. Ja sain taas oivan muistutuksen siitä, miksi aikanaan olen hylännyt tarrat. Ne repsottaa ja irtoilee ja näyttää ikävältä. Ainakin nämä olivat kaikkea edellä mainittua. Noh, aina ei voi onnistua.


2 kommenttia:

  1. Minä olen myynyt pois / heittänyt roskiin kaikki omistamani tarrat, koska ne nyt vaan ovat aivan karsea keksintö kaikin puolin. Ihan sievät ystävänpäiväkynnet silti, vaikka jaan tarrainhosi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä nää nyt sen päivän meni vaikkakin (unohtui mainita tekstistä!) ensimmäinen tarra irtosi ennenkuin pääsin edes koko miittiin. Pidettäköön tätä muistuksena siitä, miksi decalit on vaan niin paljon parempia :D

      Poista