sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kuopion kynsimiitti vol 3: Jatkot Milballa + Sponssit (PALJON kuvia)

Make Up Storelta otettiin suunnaksi Milban koti, jossa oli tarjoilua nyyttärimeiningillä. Oikeassa nurkassa näkyy ihan huippu paleobrownie, joka oli niin hyvää, että minäkin söin kaksi palaa, vaikken edes tykkää suklaasta!

Kuva: Tuikku

Ennen ruokien kimppuun käymistä kuitenkin kirppisteltiin, itse sain muutaman lakan myytyä ja enkä ihan hirveästi hullaantunut ostelemaankaan, neljä lakkaa kotiutin.

Kirppistelyn ja herkuttelun lomassa juttua riitti kynsistä ja todella paljon aiheen vierestäkin, hauskaa oli! Täytyy taas mainita siitä, miten huippua porukkaa kanssaharrastajat on. Kuvia minulla ei kauheasti ole, sillä heivasin kameran melko pian laukkuun ja keskityin fiilistelemään.


Pakollinen ryhmäkuva
Kuva: Tuikku


Mahat täynnä olikin sitten hyvä ruveta tutkailemaan, mitä sponsorit meille olivat lahjoittaneet. Osa tuotteista jaettiin arpomalla. Alla olevassa kuvassa näkyy kaikki sponsorimme, jotka olivat hyvin avokätisesti osallistuneet tilaisuuteen, iso kiitos heille!


Make Up Storelta tuli Dotting Tool sekä arvottuna sain kosteuttavan aluslakan, josta olin ihan fiiliksissä ja jonka toivoinkin saavani kun MUSilla sitä esiteltiin. Lisäksi arvoilla sain myös kankaiset ruusukoristeet sekä paketin miniviiloja. Aluslakka on jo päässytkin testiin ja aluslakkana pidän siitä todella paljon, vaikutuksesta kynsien kuntoon täytynee raportoida pidemmän ajan kuluttua.

Carerialta tuli kasa lakkoja, tarroja, irtoripset sekä huulikiilto. Itseäni erityisesti näistä kiinnostaa tuo High Shine-päällyslakka, vaikkakin käytän lähinnä nykyiseltään pikakuivattajaa, mutta voisihan sitä koristeiden päälle lisätä kiiltoa tuomaan.

Saga Beauty tarjosi tarra-arkin, käsirasvanäytteen ja crackle-setin. Setti oli kyllä nätissä paketissa, mutta minä kerkesin purkaa nämä ulos sieltä ennen kuvaamista. Tämän setin mukana sainkin ensimmäisen keltaisen kynsilakkani.

Face Helsingiltä tuli kovasti kehuttu ziajan käsirasva sekä paesen lakka, käsirasvoja tarvitaan aina ja nyt minulla onkin niitä niin paljon, että kylvän niitä ympäriinsä, ettei varmasti jää kädet rasvaamatta.

Arpaonni jatkoi suosimistaan ja sainkin tämän cosmeryan lahjoittaman Cuccio Colourin lakan, olenkin halunnut päästä testaamaan tätä merkkiä jo jonkin aikaa!

Kauneudenkauppa.com lahjoitti OPIn lakan.

Consult Lady oli lahjoittanut kaksi China Glazen lakkaa sekä bb-voidenäytteen.

Mimax oli antanu Orlyn Matte FX lakan.

Misslisiltä tuli lisää orlya ja tässä vaiheessa täytyy todeta, että kuva vääristää kovasti eikä pinkki butterflies oli ihan noin räiskyvä oikeasti.

Top-Kosmetiikka lahjoitti dependin hiekkalakan sekä kynän.

Jt-cosmetics lahjoitti Mia Secretin lakkoja, itselleni sattui magneettilakka sekä alennuskoodin, jota te lukijatkin voitte vapaasti hyödyntää.

Mereneidiltä tuli lakka, kaksi viilaa, kynsinauhaöljy (jos sitä taas muistaisi aktivoitua sen kanssa) sekä tarra-arkki.

MoYoulta saimme vapaavalintaiset laatan ja skrapan sekä leimasimen, tästä laatasta on tarkempaa postausta tulossa ensiviikolla!

Cesarsshop oli lahjoittanut jokaiselle Konad-laatan, itselleni sattui USA-aiheinen m14.

SannaTaralta sain arvottuna kiekon täynnä erikokoisia ja värisiä strasseja.

Adeninalta tuli arkki tarroja sekä decaleita. Kyllä hieman harmitti kun kuulin heidän lopettamisuutisensa.

Laveralta tuli kylpysuolaa, kasvonaamio (joka ei ole kuvassa, sillä malttamattomana testasin sen ennen kuin otin kuvan), shampoo-näytteitä ja kaksi miniversiota käsirasvoista, joita olenkin täällä blogissa aiemminkin hehkuttanut.

Dermosililtä tuli kasa näytteitä, kuvasta taas puuttuu osa kun kerkesin (minäkö malttamaton?) osan ennen kuvaamista.

Riimin Beautyltä sain käsi/vartalorasvan, nyt ei ehkä hetkeen tarvitsekkaan rasvoja olla ostamassa.

Dr. Hauschkalta tuli käsirasva, joka päätyi jo yörasvaksi sekä kynsinauhaöljykynä, jonka ajattelin kiikuttaa työharjoittelupaikalleni.

Max Factorilta tuli ripsari.


2 kommenttia:

  1. Sulle iis meni tuo mereneidin tarra-arkki, jota mä himoitsin! :D Make Up Storen kosteuttava aluslakka kiinnostaa kyllä muakin, itse en sitä saanut nyt testiin niin odotan muiden kokemuksa siitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ne on hyvin käyttäytyviä tarroja, kivan näköisiä tosiaan ovat. Mulle sattu sopivaan saumaan tuo aluslakka tulemaan kun kaikki hoitolakat veteli viimeisiään, tosiaan aluslakkana tykkään kovasti, näppärä levittymään, kuivaa nopsaan ja parilla kerroksella ei ainakaan kauheasti ole päässyt vielä kynnet värjäytymään, vaikka välillä käytin punaista lakkaakin kynsillä :)

      Poista