maanantai 23. kesäkuuta 2014

Spesiaali päivä

Kun ostin OPIn Puren, holvasin sitä kaikille kynsille ja mainitsinkin, että aion hillota sitä erityistapauksiin sen jälkeen. Jo sitä kirjottaessani minulla oli kirkkaana mielessä mikä olisi seuraava päivä, jolloin sitä käyttäisin.

Se päivä koitti tuossa jokunen aika sitten, kun miehen kanssa vaihdettiin avohoito aviohoitoon.

Päätin tosiaan olla hurja ja tehdä kynnet päivää ennen vihkimistä ja sainkin huomata, että vaikka pinkkejä lakkoja on kertynyt melkoinen määrä, niin ainoatakaan juuri oikeansävyistä ei löytynyt. Ja eikun paniikkishoppaamaan lähimpään kauppaan, josta löytyikin sitten ihan kelpo yksilö. Rimmelin Don't be shy uudesta Rita Ora-kokoelmasta. Melko tumma pinkki, joka peitti kahdella kerroksella. Sitä laitoin nimettömiin ja sinne kaveriksi OPIn I Snow You Love Me'n glittereitä. Muihin kynsiin sitten ihan simppelisti vain Essien Licorice ja päälle OPIn Purea.

Kuvat on otettu potrettikuvauksen yhteydessä ja kiitos niistä kuuluukin Tuikulle. En nimittäin muistanut (jostain kumman syystä) kuvata. Kun sanoin, että kynnetkin pitää saada kuvattua niin mies mutisi vain, että "Blogiinko ne pitää kuvata". Tänne hyvinkin.







9 kommenttia:

  1. Hah hah, tottahan nyt kynnet pitää saada blogiin oli sitten vihkipäivä tai mikä tahansa muu... ;-DD Kivaltahan ne näyttää, ja onnittelut "sormushommasta"!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Mutta ihan nätisti tuo mies suostu kuviin mutinoista huolimatta :D Kiitos!

      Poista
  2. Ihan mahtavaa, tosi paljon onnea <3

    VastaaPoista
  3. Onnea, onnea! Ja kynnet ovat kauniit! ♥

    VastaaPoista