maanantai 7. huhtikuuta 2014

Pikaiset

Minut on vallannut joku less is more-kausi, sillä päätin tässä eräänä päivänä tekaista skittletten. No sain pohjat tehtyä, koristelemaan en edes alkanut kun kynnet tuntui niin mahdottoman levottomilta. Vaikkakin näin jälkeen päin kuvista katseltuna ei ne niin levottomilta näytäkkään.

Peukaloissa, etusormissa ja pikkurilleissä on kaksi kerrosta Essien Lovie Dovieta, joka on näppärä peruspinkki. Joskus aikanaan se kuului lähes rakkauslakka-kategoriaan, mutta aikojen saatossa maku on muuttunut ja on tullut tutustuttua niin erilaisiin lakkoihin, ettei essiellä enää riitä rahkeet.

Keskisormiin lakkasin alle kerroksen Lovie Dovieta ja sen päälle kaksi kerrosta China Glazen uutuushiekkaa Wish On A Starwishiä, kaunis pinkki lakka reilulla kultaisella hohteella. Swatchit kertovat sen peittävän yksinäänkin 3 kerroksella, mutta kuvien perusteella se näyttää silloin melko möykkyiseltä ja itse pidinkin enemmän kun laitoin alle kerroksen toista lakkaa.

Nimettömissä on sitten OPIn LAMB-nimihirviö, joka on esitelty aiemmin täällä. Ilman tätä less is more-kautta olisin varmasti pitänyt näistä paljonkin, mutta nyt nämä sai lähteä kynsiltä melko pian kuvaamisen jälkeen.


2 kommenttia: