torstai 12. joulukuuta 2013

Idea hyvä, toteutus ei niinkään

Harvemmin tykkään esitellä epäonnistuneita kynsiä, mutta näissä kynsissä on muutama juttu, jotka halusin esitellä. Aloitetaan niistä hyvistä jutuista.

Kynsillä on siis China Glazen Purr-fect plum, jota on kehuttu hyväksi ja peittäväksi lakaksi. En voi olla muuta kuin samaa mieltä, sillä tämä kaunis viininpunainen lakka peitti kahdella kerroksella ja levittyi kuin unelma. Ihan rakkautta.

Nimettömissä esiintyy sitten toinen uutuus, Gina Tricotin kultaglitter Top of the line, nätti, mutta hieman kinkkinen saada glittereitä tasaisesti kynnelle.

Lisäksi viilasin kynnet talttamalliin, tykkään näistä kyllä, mutten ole vielä tottunut ja oudolta tuntuu.

Sitten siihen fail-osuuteen, nimittäin nuo decalit! Tilasin Chez Delaneyltä noita ja muutamia muitakin ja jos kaikki on niinkuin nuo niin kylläpä oli hukkaan heitettyä rahaa! Decalit eivät irronneet taustapaperistaan, eivät tarttuneet kynnelle ja etusormessa yksi reuna jäi jopa repsottamaan. Argh!

Onnistuin myös ruttaamaan tuon keskisormen taistellesani noiden decaleiden kanssa, kauniit nämä kynnet olisivat kyllä olleet, jos olisivat onnistuneet. Nyt ne viihtyivät kynsillä tasan sen aikaa, että sain kuvat otettua.



Kuvan saa kyllä klikattua isommaksikin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti